2010-03-09, 13:11
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
scio tylko nie mikser z miską ja mam taki i nie polecam... I nie był to taki tani mikser gdzie miska kręci się na ząbkach, które się wyłamują po krótkim czasie używania. Ja za swój dałam w promocji 200zł, normalnie kosztuje ponad 300zł. Ale nie sprawdza się. Małej ilości się w nim nie ukręci np. o bitej śmietanie zapomnij albo o jakimś deserze gdzie używasz 250ml mleka. bo się rozjeżdża po misie i tyle z miksowania. Nie ma końcówki takiej jak w blenderze i przez to muszę mieć dodatkowy sprzęt. No ni epolecam i tyle chyba że chcesz wydać ponad 400zł no to wtedy można wybrać lepszy. Ja teraz gdyby nie to że męczyłam tż o ten mikser (bo zawsze mi się maerzył taki z misą a do tego ten jest piękny, w czerwonym kolorze i ma wagę wbudowaną) to kupiłabym zwykły mikser ręczny.
Taki mam http://www.nokaut.pl/blendery/robot-...owa-i-lcd.html
Chciałam do niego dokupić jeszcze jedną miskę, bo w komplecie dają tylko dużą a chciałam taką jak do koktajli ale nigdzie nie ma :/
|
|