kolejny wiosenny wątek na wizażu :)
Poszukuję tzw. "baz", chętnie przygarnę:
- bluzki z krótkim rękawem
- kostium kąpielowy, dwuczęściowy, miseczka A, z miejscem na wkładki lub usztywniany
- gładkie czułenka, kolor popielaty, czarny lub fioletowy 36/37
- paletka do brwi dla blondynki
1. Kostium kąpielowy w panterkę. Z wymiany (wymienię dopiero kiedy moja paczka dojdzie do wizażanki). Nowy, dół z higienicznym zabezpieczeniem. Góra 70A z uroczą kokardką, dół S.
2. Kostium kąpielowy, rozmiar 34 (metki wycięłam). Góra ma miejsce na wkładki ale ja niestety ich nie mam. Kilkakrotnie przemierzany.
3. Nowa bokserka w soczyście zielonym kolorze, metkę pospiesznie oderwałam. Rozmiar XS, ale wg. mnie to S.
4. Czapka uszatka, kolejny nieudany zakup ;) Nowa, nie noszona. Podszyta polarem.
5. Bluzka "I love rock", świetnej jakości nadruk. Rozmiar XS, stan bardzo dobry, nie ma wad ;) Dla zainteresowanych zrobię zdjęcie, teraz nijak mi nie wychodziło.
6. Bokserka Tatum, rozmiar 36, będzie dobra też na 34 ponieważ jest dość wąska ale mocno się rozciąga :) Stan idealny.
7. T-shirt Moodo, rozmiar XS, nadruk minimalnie się sprał, poza tym brak wad.
8. Kolejny T-shirt Moodo, tym razem popiel ;) Brokat jak to brokat trochę się odsypuje. Rozmiar XS.
9. Tunika bodajże River Island, ale głowy nie dam, metki są wycięte, rozmiar XS. Stan bardzo dobry. To jest taki delikatnie prześwitujący materiał, pod światło widać kwiatki, nie wiem jak to opisać, dla zainteresowaych zrobię zdj. pod światło :)
10. Nowa bluzeczka Teens, z dużym dekoltem z tyłu (właściwie cały tył to dekolt ;)). Rozmiar M.
Edytowane przez Pfff34
Czas edycji: 2010-03-27 o 12:38
|