2010-03-09, 16:45
|
|
BAN stały
|
Dot.: Szukam przyjaciółki, ale nie takiej internetowej, takiej prawdziwej :)
Czesc!
W sumie nie wiem, jak masz na imie, bo sie jeszcze dobrze nie znam na tej stronie ...w sumie wczoraj sie dopiero na nia zapisalam, ale chcialam ci tylko powiedziec, ze rozumie twoja sytuacje bardzo dobrze! Bo ja tez mialam kiedys ten problem, ze mi bylo trudno znalesc taka prawdziwa przyjaciolke. Ale to sie powoli u mnie zaczyna zmieniac, mysle, ze to jest po prostu taki okres w zyciu mlodej kobiety, ze jest wstydliwa, trudno jej moze nawiazac znajomosc "na zywo" i ona ucieka na internet, gdzie bez przeszkod moze sie otworzyc i byc zaakceptowana. Ale ja filozofuje, co? A w sumie wcale nie mialam takiego zamiaru...SORRY! W kazdym badz razie chcialm ci etroche podniesc na duchu! Zobaczysz, ze szybko znajdziesz prawdziwa przyjaciolke! Glowa do gory, nie trac wiary.W sumie szkoda, ze ja nie jestem ze Szczecina, bo bym sie chetnie z toba spotkala. No ale mozemy zostac znajomymi przez internet? Chociaz ty juz takich nie szukasz. Gorace pozdrowienia!!! nw
PS: czy moglabys mi powiedziec, gdzie ja tu moge wstawic jakies swoje zdjecie, bo ja sie na tej stronie jeszcze niestety nie orientuje dobrze?? Dzieki z gory!
|
|
|