2006-05-05, 18:45
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: suknia marzeń
Cytat:
|
Napisane przez thm
Od wczoraj łzy same cisną mi się do oczu... Znalazłam suknię swoich marzeń... Prosta, odważna, elegancka. Ma podwyższony stan i ładnie eksponuje zarówno dekolt jak i plecki. Zostawia daleko w tyle moje poprzednie typy... To Enero z kolekcji Pronovias 2007. Tylko ta cena... 1586euro! Buu...! 
|
thm,
Moge powiedziec tylko tyle ... miałam dokładnie tą samą sytuacje z moją sukienką ... cena ... zaporowa ... a jutro mam pierwszą przymiarke ...
Marzenia sie jednak spełniają tylko troszeczke trzeba pokombinowac...
Przeszukac wszystko co mozliwe, obdzwonic wszystkie prawdopodobne salony ... przynajmniej ja tak zrobiłam ... najpierw znalazłam ją gdzies i wogóle nie miałam pojecia gdzie jej w polsce szukac ... pozniej okazało sie ze jest, ale w salonach Madonna gdzie ceny są zabójcze ... jak sie pozniej okazało ... w końcu przez całkowity przypadek znalazłam salon 3 godziny drogi od wrocławia ,ale za to z ceną o wiele bardziej dla mnie przystepną... fakt, kazdy kto słyszy, ze na przymiarki jade mam 3 godz w jedną strone patrzy na mnie z lekkim pobłazaniem ... a ja sie tylko w duchu usmiecham i wiem, że po raz kolejny dopiełam swego!
Warto tez sledzic rózne promocje, przeceny, itp...
Jeszcze tylko podpowiem, ze warto tez zerknąc na strony
www.splasposa.com
www.sanpatrick.com
poszukac czegoś z Atelier Diagonal albo White One.
W razie czego służe podpowiedziami.