2010-03-09, 18:14
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak przekonać TŻ do posiadania potomstwa ?
Cytat:
Napisane przez Cosmaaaaaaa
Litosci ... Ja nie jestem z wyzszych sfer i bynajmniej nigdy sie za taka nie uwazalam.
Jesli chcialabys zauwazyc to dziecko planuje zaraz po studiach wiec jako 22-23 latka i nie sadze bym byla wtedy na nie za stara.... 
O ile sie nie myle to pisalas wczesniej ze nie masz pewnosci czy po powrocie z macierzynskiego dalej bedziesz miala ta prace wiec .... no chyba ze to nie Ty to chyle czola, ale nie chce mi sie sprawdzac.
Jasne studia mozesz zrobic zawsze, ale nie zawsze po urodzeniu juz dziecka ma sie ochote i taka motywacje do nauki, poza tym ja dziwnie bym sie czula bedac kilka lat starsza od innych studentow- nie wytrzymalabym ze smarkaczami.
|
Nie to nie to pisalam. a czy czlowieka robi gorszym to ze nie ma studiow? prosze Cie.
7 tys powiadasz to zycie przyzwoite? hmm mysle ze mozna zyc przyzwoicie za 3 tysiace. oczywiscie teraz mnie pojedziecie bo jak mozna zyc przyzowicie za tak mala kwote? 
ehh szkoda i brak slow.
Darusiaaa nie denerwuj sie tak nie warto szkodzisz maluszkowi
wspolczuje waszym dzieciom, ze beda wychowywane w taki sposb zeby wiedzialy ze pieniadze maja zajmowac jedna z pierwysz miejsc. szkoda.
|
|
|