Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-09, 18:17   #659
żabka19
Raczkowanie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III

Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość
A w PL jest taniej niz u Ciebie? Bo mi nie oplacalo sie nic kupowac w Polsce, ale za to dostalam mnostwo rzeczy od rodzinki i znajomych.
Tak ,w Polsce jest troche taniej. Ale u mnie decyduje to ,ze tutaj nie ma praktycznie zadnego wyboru co do wozkow ,lozeczek ,fotelikow,kosmetykow itp. mam jeden sklep z takimi rzeczami i tam sa 3 lozeczka ,w tym jedna kolyska ,2 przewijaki ,2 wanienki, 10 wozkow i same czarne i tej samej firmy. W Polsce wybor jest nieziemski w porownaniu do tego co tutaj dlatego juz nie moge sie doczekac

Co do cwiczenia miesni Kegla to ja cwicze jak tylko mi sie przypomni ,czyli bardzo rzadko

gwiazda666 i karolcia gratuluje wam coreczek!
niezawsze dzwonilam tam i pani w sumie juz skonczyla prace ,ale ma mnie zapisac jutro na badanie w terminie kiedy bede w Polsce. I okazalo sie ,ze najlepiej zrobic usg do 25 tc ,takze jeszcze sie wyrobie.
kabimba kurcze ,a ja liczylam zupelnie inaczej ,tzn. blednie. Teraz juz wszystko jasne,dzieki za wyjasnienie
żabka19 jest offline Zgłoś do moderatora