2010-03-09, 18:17
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
Cytat:
Napisane przez Alguien
A w PL jest taniej niz u Ciebie? Bo mi nie oplacalo sie nic kupowac w Polsce, ale za to dostalam mnostwo rzeczy od rodzinki i znajomych.
|
Tak ,w Polsce jest troche taniej. Ale u mnie decyduje to ,ze tutaj nie ma praktycznie zadnego wyboru co do wozkow ,lozeczek ,fotelikow,kosmetykow itp. mam jeden sklep z takimi rzeczami i tam sa 3 lozeczka ,w tym jedna kolyska ,2 przewijaki ,2 wanienki, 10 wozkow i same czarne i tej samej firmy. W Polsce wybor jest nieziemski w porownaniu do tego co tutaj dlatego juz nie moge sie doczekac
Co do cwiczenia miesni Kegla to ja cwicze jak tylko mi sie przypomni ,czyli bardzo rzadko 
gwiazda666 i karolcia gratuluje wam coreczek!
niezawsze dzwonilam tam i pani w sumie juz skonczyla prace ,ale ma mnie zapisac jutro na badanie w terminie kiedy bede w Polsce. I okazalo sie ,ze najlepiej zrobic usg do 25 tc ,takze jeszcze sie wyrobie.
kabimba kurcze ,a ja liczylam zupelnie inaczej ,tzn. blednie. Teraz juz wszystko jasne,dzieki za wyjasnienie
|
|
|