Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - angel001 - zestawienie i status wszystkich zamówień
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-09, 20:24   #1
angel001
Zakorzenienie

angel001 - zestawienie i status wszystkich zamówień

Zasady zamawiania ze mną..

1. Jeżeli nie wzbudzisz mojego zaufania (lub kiedyś mi "podpadłas") mam prawo Cię nie przyjac do zamówienia.
2. Dane do przelewu zawsze wysyłam na PW.
3. Wyliczenia najczęściej podaję w arkuszu google, i tutaj będę je umieszczać, tak samo jak wszystkie potrzebne informacje, tak więc proszę zaglądajcie tutaj zanim zadacie jakieś pytanie na wątku - może tutaj jest już odpowiedź na wasze pytanie.
4. Jeśli pomyliłam się w obliczeniach - proszę napisz mi PW - policzę jeszcze raz. Jestem tylko człowiekiem i pomyłki mi się zdarzają.
5. Adres do wysyłki podaj mi dopiero wtedy, gdy o niego poproszę.
6. Małe przesyłki wysyłam w kopertach bąbelkowych, większe rzeczy w kartonie opakowane szarym papierem. Jeśli wartość rzeczy przekracza 120zł - wtedy ubezpieczam przesyłkę, jeśli sobie tego nie życzysz - napisz mi o tym.
7. Paczki wysyłam możliwie szybko, najczęściej następnego dnia po otrzymaniu dopłaty (jeśli taka ma mieć miejsce), jednak nie zawsze mam taką możliwość.
8. Często po wysłaniu przeze mnie paczki wychodzi, że wysyłka kosztowała mniej niż planowałam (np 50gr), napisz mi prosze wtedy pw z numerem konta, a od razu zwrócę resztę
9. Mój kolor zamówieniowy na Sigmie i Tandemie to czerwony.

Edytowane przez angel001
Czas edycji: 2010-05-07 o 23:55
angel001 jest offline Zgłoś do moderatora