Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Calvin Klein gdzie kupić?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-09, 20:13   #24
ennkaa
Zakorzenienie

GG do ennkaa
Dot.: Calvin Klein gdzie kupić?

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
ennka ja uważam, ze w zegarek jest warto zainwestować.

Ale chyba go możesz odesłać jakby cos i wymienić na inny?
własciwie to pewnie mogę, bo to zakup przez net, ale facet mnie ostrzegał,ze ten model jest kichowaty. Sprowadzą go, owszem, specjalnie dla mnie. To nawet mi by głupio był odsyłać, w końcu się uparłam. Te w srebrze mają chyba na bieżąco zresztą w sklepach wszystkich też są tylko te modele na twardej bransolecie. Gość twierdzi,ze własnie dlatego, że te ze skórą takie niewydarzone. Ale tak mi się podoba strasznie..bo jest inny i takie bardziej sportowy. Te na sztywnej już mi się trochę opatrzyły...no chyba zejdę na zawał zanim coś kupię!---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Cytat:
Napisane przez kalaaa83 Pokaż wiadomość
tak jak pisałam wcześniej mój ma już swoje lata.
Opakowanie + książeczka z kilkunastoma cyframi. Może teraz się to zmieniło. Chociaż powtarzam nadal mnie to dziwi, bo wszystko co oryginalne posiada zazwyczaj certyfikat.

Popatrz na tą stronę:
http://www.zegarkicalvinklein.pl/faq.html
ale nie tylko tu pisze że załączają certyfikat poszukaj na necie.
tak , byłam na tej stronie. Ale oni też napisali, ze certyfikat i numer seryjny mają tylko te modele, które tak oznacza producent. czyli trochę masło maślane. Poza tym wybór zegarków mają dużo mniejszy co dla autoryzowanego sprzedawcy CK jest trochę mało wiarygodnymświadectwem. Tamten sklep ma filie w realu i sprawdzałam opinie o nim, faktycznie same superlatywy No już głupia jestem...
A z tymi certyfikatami to chyba nie wszystko je ma...w zasadzie nie wiem od czego to zależy.

A..ale czekaj... oni też piszą,że te zegarki mają ksiązeczkę ale to nie jest certyfikat. Jak możesz spisz swój numer. Jeśli to numer modelu a nie seryjny będziemy miały jasność.

Edytowane przez ennkaa
Czas edycji: 2010-03-09 o 20:15
ennkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując