2010-03-09, 21:39
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cera tłusta, mieszana, odwodniona, problematyczna - ZBIORCZY
Cytat:
Napisane przez Trawa_cytrynowa
I jak Hydreane? Przetestowałam próbkę i wzbudził moją sympatię, natomiast ciekawa jestem jak wypada podczas analizy składu
mnie chyba troszkę zatyka 
|
ja hydreane bardzo lubie, wlasnie ta lekka wersje. mnie super nawilza. jak zaczelam uzywac, mialam dosc kiepska cere i szczypalo mnie, ale po paru dniach przeszlo i byla coraz ladniejsza. wystawilam mu kiedys opinie, mozesz poczytac na kwc 
emulsja avene na mnie na poczatku tez dziwnie dzialala... pojawialy sie krosty po niej. w polaczeniu z diacneal jest ok. z lzejszymi kwasami (effaclar k) nie widzialam sensu uzywania az tak mocnych filtrow siedzac caly dzien w biurze i jezdzac tam i nazad w ciemnosciach (jak to w zime jest) dlatego zrezygnowalam. ale z diacnealem wole nie ryzykowac bez filtra 
---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------
Cytat:
Napisane przez Ag4
(...)
Nie używam bazy pod minerały i trzymają mi sie o dziwo
zdaje się, że miałam ten tonik. Jeszcze czyka jakieś resztki zalegają w łazience, bardzo przyjemny 
|
szczesciara ja probowalam juz rozne mineraly i bez bazy trzymaly sie tylko te pseudo-mineraly typu l'oreal, ale niestety dostalam od nich uczulenia 
tonik fajniutki, cala serie fizjologiczna lubie i wracam po testach, zeby ukoic skore 
|
|
|