Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Cera tłusta, mieszana, odwodniona, problematyczna - ZBIORCZY
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-09, 21:39   #3695
cloche
Zakorzenienie

Dot.: Cera tłusta, mieszana, odwodniona, problematyczna - ZBIORCZY

Cytat:
Napisane przez Trawa_cytrynowa Pokaż wiadomość
I jak Hydreane? Przetestowałam próbkę i wzbudził moją sympatię, natomiast ciekawa jestem jak wypada podczas analizy składu

mnie chyba troszkę zatyka
ja hydreane bardzo lubie, wlasnie ta lekka wersje. mnie super nawilza. jak zaczelam uzywac, mialam dosc kiepska cere i szczypalo mnie, ale po paru dniach przeszlo i byla coraz ladniejsza. wystawilam mu kiedys opinie, mozesz poczytac na kwc
emulsja avene na mnie na poczatku tez dziwnie dzialala... pojawialy sie krosty po niej. w polaczeniu z diacneal jest ok. z lzejszymi kwasami (effaclar k) nie widzialam sensu uzywania az tak mocnych filtrow siedzac caly dzien w biurze i jezdzac tam i nazad w ciemnosciach (jak to w zime jest) dlatego zrezygnowalam. ale z diacnealem wole nie ryzykowac bez filtra

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
(...)
Nie używam bazy pod minerały i trzymają mi sie o dziwo

zdaje się, że miałam ten tonik. Jeszcze czyka jakieś resztki zalegają w łazience, bardzo przyjemny
szczesciara ja probowalam juz rozne mineraly i bez bazy trzymaly sie tylko te pseudo-mineraly typu l'oreal, ale niestety dostalam od nich uczulenia

tonik fajniutki, cala serie fizjologiczna lubie i wracam po testach, zeby ukoic skore
cloche jest offline Zgłoś do moderatora