Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - MOże przestroga?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-05-05, 19:40   #1
Milena13
Rozeznanie

GG do Milena13

MOże przestroga?

Miałam zdisiaj okropny dzień... Moja suczka Kora została dość mocno pogryziona
Moja babcia miała imieniny. Należ tu wspomnieć że razem z dziatkiem niedawno nabyli sukę rasy owczarek kaukazki. Ja również mam sukę. Więce pjecgaliśmy i wziełam ze sobą moją Korę. Pies dziatków był w kojcu. Posiedziliśmy troche w domu i mi się zaczęło nudzić więc postanowiłam wyjśc na dwór. Suka dziatów bardzo z kojca szczekała na moją więc nie ryzykowała bym wyjścia na dwór gdyby była na podwórku. Ale wiedziałam że pies był w kojcu wiec spokojnie wyszłam z moim psem. Stanełam na schodach i wide że suka dziatków biegnie . Myśle sobie jakim cudem przecież jeszcze podchodziłam do kojca jak była w śerodku, dziadek musiał ją wypuścic. Zanim sie opamiętałam Ruda złapała moją Kore za kark i szarpała na wszystkie strony. wpadłam w panike. miałam w ręku polar. zaczęłam bić tym polarem suke dziatków. Piszczałam jak wariatka. Moja kora mnie pogryzła bo prubowałam ją jakoś wyrwać. Potem przyjeciała reszta rodziny. pamietam tylkko mame stojącą w dzwiach i pszcząca. potem nic. Potem tato jakoś wyrwał korę, a ta znowu złapała ją za tyłek. mama ją wyrwała i czym prędzej z nią do domu. potknęła sie i na dziadka. dziadek sie przwrócił. ja czym prędzej kore do domu. potemteż nic nie pomietam. potem wiem że mama poszła do domu i szukała kory. wyszła ze nigdzie jej nie ma. ja miałam pogryzione ręce i babcia powiedziłą żebym je obmyła. ja chodziłam i piszczałam krzyczałam i ryczałam. wkońcu znalazłam kore. siedziałam nad nią i dalej wyłam i piszczałam. byłam w strasznym szoku. mam pogryzione całe ręce, nie wspomnę o moim tacie. dziatki mają jeszcze małeko kundelka, a suka miała cieczke. więc czuła w mojej zapewne jakoś konkuręcje. rozerwała sietke w kojciu i tak sie wydostała. właśnie wzięłam walerin bo jeszcze mi wszystko z rąk leci. z tego wynika że suka suka i pies= nieszczescie.
Przepraszam za błędy ort. ale jestem przerażona...

droga gitaro, przepraszam, ale teraz moje palce Cię nienawidzą.

Edytowane przez Milena13
Czas edycji: 2006-05-06 o 13:00
Milena13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując