Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosenne maluchy opuszczają brzuchy - MARZEC-KWIECIEŃ 2010r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-09, 22:41   #168
MadCat
Raczkowanie

Dot.: Wiosenne maluchy opuszczają brzuchy - MARZEC-KWIECIEŃ 2010r.

Cytat:
Napisane przez aixa Pokaż wiadomość
mam umówiony termin CC
Powodzenia! Trzymamy kciuki

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Moja córa to nadal córa.Zdrowa,duża i co najważniejsze ułożona już główką w dół-same dobre wiadomoscistrasznie się cieszę.Widmo cc jest za mną.
Była pięknie ułożona,widzieliśmy jej buzke tak wyraznie i jest ślicznataka pulchniutka twarzyczna i taki nosek-nie mogę uwierzyc,że takie cudo noszę w brzuszku.
No i super

Cytat:
Napisane przez Izumi Pokaż wiadomość
Aborcja - dobrze. Proszę bardzo, ale niech osoba która się na ten krok decyduje WIE DOKŁADNIE co robi. Niech ma świadomość tego jak jej dziecko jest rozwinięte, że słyszy głos swojej mamy i to jest TEN ULUBIONY głos.... no po prostu... niech wie co robi, jeśli już "musi" to zrobić.... . Bo większość kobiet nie ma zielonego pojęcia jak to wygląda i jak wygląda takie dziecko w tym 24tc...
Z tym się zgodzę! Ja już w 14 tyg wiedziałam dokładnie jak moje dziecko wygląda na USG a co dopiero w 24. Jestem za tym żeby był wybór ALE żeby czas na dokonanie aborcji był ograniczony właśnie do tych początków, bo np 14 czy 24 tc to zdecydowanie za późno.
Prawda jest taka że jak ktoś chce to i tak to zrobi więc już lepiej żeby w odpowiednich warunkach i u lekarza a nie jakiegoś rzeźnika.

Cytat:
Napisane przez aixa Pokaż wiadomość
Chociaż z tego co pamiętam to MadCat chce cc.
I wszystko wskazuje na to że będzie. Więc kamień z serca
Jak wrócisz to możesz zdać relacje jak jest PO

Megi! No w końcu!!!

Cytat:
Napisane przez sponsa_bella Pokaż wiadomość
Matylda, termin: 22.04.2010
No nie dosyć, że mi imię buchnęłaś to jeszcze możliwe, że ten sam termin nam wypadnie bo mam planowane CC na 22.04

MadCat jest offline Zgłoś do moderatora