2010-03-09, 22:44
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
Cytat:
Napisane przez agravka
aaa i lekarka ktora robila usg serduszka dzidzi powiedziala, zebym nie rodzila w szpitalu, ktory wybralam, tylko w bielanskim, bo jest tam zaplecze kardiologiczne. ciesze sie, bo moja bliska kolezanka jest tam na stazu i juz powiedziala, ze bedzie ze mna rodzic  ))Czy ktoras planuje tam rodzic? moze sie spotkamy?
|
To super, ze dzidzi zdrowe. Moja kolezanka planowala tam rodzic, cala ciaze prowadzona miala przez tantejsza lekarke i przyszlo co do czego to ja odeslali bo nie bylo miejsc No i mojej mamy ginka tez tam pracuje i jak moja mama sie podpytywala jej gdzie rodzic najlepiej to ona powiedziala, ze najwaznijsze aby sie dostac w ogole do szpitala bo ciezko jest, wiec ja nawet nie chcialabym ryzykowac, ale jesli masz tam znajoma to moze Ci sie uda...
Cytat:
Napisane przez jaszczka
heh konkubent to takie straszne słowo  ale fajowo ma ta kolezanka - też bym chciała w takim ciepłym miejscu pomieszkać... ale cóż, pomarzyć można... fajnie chociaż, że te 2 tygodnie nam się udało wygospodarować  to już drugi raz będziemy tam jechać i prawdę mowiąc chętnie pojechałabym gdzieś indziej, ale, że tak powiem, "wiszę" mojej mamci wakacje, a wiem że Teneryfa będzie jej się bardzo podobała...
a ty też sobie fajnie pozwiedzałaś, nie? i jeszcze pozwiedzasz jak wrócisz do pracy... normalnie zazdraszczam ci pracy  też tak chce...
|
No ok nazeczony nie konkubent ;P
Hmm troche pozwiedzalam, ale tez nie jakos duzo bo po 3 latach dopiero sa bilety na obcego przewoznika, wiec tylko przez 2 lata wykorzystalam na maxa urlop co mialam no i w ciaze zaszlam teraz a tez byly piekne plany.
Idealne 1000 zdjec !!! Nie chcialas najfajniejszych tylko wybrac czy po selekcji tyle zostalo? ;P
|
|
|