Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-09, 22:44   #712
niezawsze
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
aaa i lekarka ktora robila usg serduszka dzidzi powiedziala, zebym nie rodzila w szpitalu, ktory wybralam, tylko w bielanskim, bo jest tam zaplecze kardiologiczne. ciesze sie, bo moja bliska kolezanka jest tam na stazu i juz powiedziala, ze bedzie ze mna rodzic))Czy ktoras planuje tam rodzic? moze sie spotkamy?
To super, ze dzidzi zdrowe. Moja kolezanka planowala tam rodzic, cala ciaze prowadzona miala przez tantejsza lekarke i przyszlo co do czego to ja odeslali bo nie bylo miejsc No i mojej mamy ginka tez tam pracuje i jak moja mama sie podpytywala jej gdzie rodzic najlepiej to ona powiedziala, ze najwaznijsze aby sie dostac w ogole do szpitala bo ciezko jest, wiec ja nawet nie chcialabym ryzykowac, ale jesli masz tam znajoma to moze Ci sie uda...

Cytat:
Napisane przez jaszczka Pokaż wiadomość
heh konkubent to takie straszne słowo ale fajowo ma ta kolezanka - też bym chciała w takim ciepłym miejscu pomieszkać... ale cóż, pomarzyć można... fajnie chociaż, że te 2 tygodnie nam się udało wygospodarować to już drugi raz będziemy tam jechać i prawdę mowiąc chętnie pojechałabym gdzieś indziej, ale, że tak powiem, "wiszę" mojej mamci wakacje, a wiem że Teneryfa będzie jej się bardzo podobała...
a ty też sobie fajnie pozwiedzałaś, nie? i jeszcze pozwiedzasz jak wrócisz do pracy... normalnie zazdraszczam ci pracy też tak chce...
No ok nazeczony nie konkubent ;P
Hmm troche pozwiedzalam, ale tez nie jakos duzo bo po 3 latach dopiero sa bilety na obcego przewoznika, wiec tylko przez 2 lata wykorzystalam na maxa urlop co mialam no i w ciaze zaszlam teraz a tez byly piekne plany.

Idealne 1000 zdjec !!! Nie chcialas najfajniejszych tylko wybrac czy po selekcji tyle zostalo? ;P

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora