Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosenne maluchy opuszczają brzuchy - MARZEC-KWIECIEŃ 2010r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-10, 02:28   #201
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka
Dot.: Wiosenne maluchy opuszczają brzuchy - MARZEC-KWIECIEŃ 2010r.

Aleście się baby upisały Choć jak dla mnie bomba bo spać nie mogę Nos zatkany, gardło boli - właśnie ssę ząbek czosnku na zalecenie teściowej i nawet pomaga Dodatkowo dumam nad szczepionkami ... Skąd ja mam wziąć kasę na 6w1 plus rota plus pneumokoki ?? (wiem, wiem, mogłam nie decydować się na dziecko skoro mnie nie stać ) Koszt wychodzi 800zł do powtórzenia 2,5 raza (2,5 bo 3 raz bez jednej szczepionki )
Aniup a jaką szczepionkę Ty już do szpitala kupujesz?? I masz pomysł gdzie te szczepionki ciut taniej dostać można?? Czy na to raczej nie ma szans??
Z Hania to miałam takie szczęście że mnie w szpitalu objęli programem szczepień i miałam właśnie te "lepsze" szczepionki (Infavrix, meningokoki itp) za free a dodatkowo zwracali mi za dotarcie do nich na szczepienie 50zł (pomijam fakt że dzieliło mnie od nich 500m).

Daria współczuje dolegliwości bo miłego to to na pewno nie jest (przekonywać się nie chcę, a kysz!!)

aixa już w TEN piątek??!! Wow, powodzenia!! To już na pewno bym spać nie mogła (nie to że podpuszczam) Trzymam i czekamy na wieści

Nikogo nie ma buuuuuuuu To idę poczynić próby zaśnięcia choć nie sądzę by mi się to udało ...

Edytowane przez Gmyrelka
Czas edycji: 2010-03-10 o 02:45
Gmyrelka jest offline Zgłoś do moderatora