Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosenne maluchy opuszczają brzuchy - MARZEC-KWIECIEŃ 2010r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-10, 07:11   #204
drcron
Zakorzenienie

Dot.: Wiosenne maluchy opuszczają brzuchy - MARZEC-KWIECIEŃ 2010r.

Dzień dobry nie wytrzymalam długo i zainstalowalam net w telefonie tylko jestem trochę ograniczona bo zdjec nie mogę wstawiać 
nadrobilam wszystkie posty ale tez nie mogę wielocytowac wiec nie odpisze każdej z osobna napisze tylko w skrucie przebieg mojej wizyty wiec tak
siedząc na fotelu gin mnie bada i mówi szyjka 1cm krótka ale daje radę rozwarcie 2 cm trzon macicy się stawia no ale do 16 wytrzymamy  ja go słucham dalej nic się nie odzywam on w kartę wpisuje mi 39 tc mówi do mnie ze 16 marca chce mnie widzieć o 8 rano w szpitalu  ja już nie wytrzymalam i pytam po co on jak po co rodzic będziemy  no to ja jak rodzic ja psychicznie nastawiona na 4 kwietnia na niedziele wielkanocna a Pan mi wyskakuje z 16 marca tosz to szok i dopiero jak sprawdził w karcie mówi faktycznie termin na 4 a wszystkie wielkości wskazują na 16 cholercia to za wcześnie ja nie chce jeszcze  no i do mnie mówi bym 16 zadzwoniła po wynik posiewu a na wizytę przytuptala 24 marca jak dotrwam  te brązowe uplawy co czasem mi się pojawiają to przez to ze nasze dziecko napiera już na kanał rodny puki są w małej ilości mam się nie martwić mam tez używać wkładem do sprawdzania czy wody plodowe mi nie uciekają cholerstwo drogie trochę a i jeszcze noszę dziecko zapasnika sumo waży już koło 4 kg ma bardzo długie kości udowe czyżby po tatusiu ale USG może pomylić się nawet do 1,5 kg w obie strony ostatnio było kilka takich przypadków opowiadał w ogóle ostatnio była taka akcja ze szok opowiadał ze jakiś tatus napisał list do szpitala ze zgłosi w prokuraturze ze szew cc powinien mieć 10 cm a u jego zony ma 12 i ze lekarze to zrobili dla własnej wygody żeby im było dziecko łatwiej wyjąć no dla mnie totalny kretyn co za różnica czy szew ma 10 czy 20 cm ważne ze dziecko całe i zdrowe a jak mu się szew nie podoba to niech wysle żonę na operacje plastyczna albo mogli siłami natury rodzic a ni cc na zadanie brać dosłownie mój gin mnie tym rozbawil wczoraj ludzie to maja pomysły
ale i tak najlepszy był mój mąż podczas badania USG mówi Julka dziecie drogie ja już Cie nie chce oglądać na monitorze wyjdz do nas grzecznie tam pewnie Ci ciasno i zimno bo co chwile masz czkawke no wyjdz tatus prosi 
dzisiaj w nocy miałam dość dziecie moje naciskalo mi na jakiś nerw wylam z bólu nie czolam nóg miałam już po pogotowie dzwonić były jakby sparalizowane ale na szczęście przeszło po 3 godzinach  dziś mam odpoczywać i nie robić nic ciężkiego ciekawe czy mi die uda

drcron jest offline Zgłoś do moderatora