Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szukam przyjaciółki, ale nie takiej internetowej, takiej prawdziwej :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-10, 08:35   #90
CoffeeWithMilk
Wtajemniczenie

Dot.: Szukam przyjaciółki, ale nie takiej internetowej, takiej prawdziwej :)

Cytat:
Napisane przez 19patka88 Pokaż wiadomość
moge moge i ja dołaczyc?? Patrycja 22l,podkarpacie. Kurcze az sie sama dziwie ze tyle dziewczynjest w potrzebie ja tez kiedys miałam przyjaciółke,ale własnie nasze drogi sie rozeszły,ona ma swoje zycie ja swoje... tzn daleko nie mieszkamy bo na przeciwko w blokach ale jakos tak wychodzi ze nie umiemy sie dogadac tak jak juz któras z was kochane napisała,że "JA/MY" dajemy cos od siebie a druga osoba nic w zamian a tak nie powinno byc :/ ja zawsze pierwsza pisałam idziemy na impreze,piwo,czy wpadnie do mnie a tak potrafiła czasami z łaska mi odpisac ze zobaczy albo może :/ eh... Jak cos chce pozyczyc,zapytac sie to wie gdzie ma pisac a tak to ma daleko w du*** az sie zdenerwowałam

tez szukam jakiejs przyjaciółki,brakuje mi tego... zeby posiedziec,pogadac,spac u siebie :P mimo tego ze mam 22 l a czasami zachowuje sie jak gówniara 13-letnia :P he he

To co moge zaczac oszczedzac na zlot do Wawy?? przyjmiecie mnie do swojego klubu?? Ja do Wawy mam ok 230km,przy dobrych wiatrach 2,5 h drogi samochodem D
Hey ale fajnie by było zrobić taki zlot "samotnic" w Warszawie jestem za

---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

Cytat:
Napisane przez joyeuxe Pokaż wiadomość
Ooo ja pochodzę z podkarpacia Rejony Sandomierza. A ty skąd jesteś? Pewnie gdzieś obok bo ja mam tyle samo do Wawy.

Caffee nie szukaj kogoś ze Szczecina, tylko chodź do Ani do Warszawy
Tak, przy dobrych wiatrach, jak w weekend jesteś w Warszawie, to może wyskoczymy na jakąś kawę?

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

Cytat:
Napisane przez asik1503 Pokaż wiadomość
telepatycznie Ci wysłałam wiadomość oho już nadajemy na tych samych falach jest dobrze tak, tak jakby ktoś chciał wpadać do Wawki to Asia i Ania zapraszają

cześć, cześć Kochana
dwa mieszkania mamy do dyspozycji, nic, tylko jechać do Warszawy

A w Szczecinie tylko ja jedna samotna jestem?
CoffeeWithMilk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując