Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wątek uzupełniający o hurtowni SIGMA - plotkowy cz IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-10, 08:59   #2783
caat
Zakorzenienie

Dot.: Wątek uzupełniający o hurtowni SIGMA - propozycje butów cz IV

Cytat:
Napisane przez Ćwirka Pokaż wiadomość
Dzwoniłam do Tandemu.

Boże jaki miły człowiek to prowadzi Nie cwaniakuje tak jak ci z Sigmy, nie robi tajemnic, pogadaliśmy trochę. Sigma, Tandem i pokrewne im hurtownie rzeczywiście jeżdżą po te buty za granicę- najczęściej do Francji.

Pan z Tandemu powiedział, że ofertę na stronie mają małą, bo dopiero rozkręcają tą sprzedaż przez internet, do tej pory działali stacjonarnie tylko.

Powiedział, że jest otwarty na propozycje i klienta, spytał co mnie interesuje- powiedziałam, że ja chciałabym ładne, zgrabne szpilki z czerwoną podeszwą i ogólnie jakieś ciekawe szpilki- takie żeby dało się w nich iść do pracy, do kościoła, na imprezę. On jeździ z żoną, zapisał to co mówiłam do niego, powiedział, że zda wybór na nią. Jak tak gadaliśmy to powiedział, że Sigma jeździ w dwóch chłopa, więc rzeczywiście mogą mieć inny gust niż kobiety, dlatego często wstawiają (powtórzył za mną) szpile w panterę, z cekinem i brylatnem.

Aha i ogólnie facet z Sigmy pracował kiedyś w Tandemie

Wynik naszej rozmowy był taki, że dałam mu mój numer i maila. Wczoraj wrócili z żoną z takiej wycieczki, ma albo aktualizować stronę albo podesłać mi to na maila, zastrzegł, że nie ma tego teraz dużo, ale jak pojedzie w przyszłym tygodniu to postara się więcej zdjęć zrobić.

Spytałam czemu nie mogą robić zdjęć wszystkich modeli jakie są w tych hurtowniach (odwołując się do sytuacji, że np jest robione zdjęcie jakiemuś modelowi, a widać z boku coś fajnego, kawałek wystaje i tego fajnego już w ofercie nie ma). Powiedział, że te zagraniczne hurtownie też mają limity i robią zdjęcia tego, czego jest dużo, fajne modele szybko schodzą i jak wie, że zostało np tylko 10 kartonów to nie wstawia tego w ofertę, bo jak pojedzie za tydzień to już nie ma.

Zamówienie u nich wygląda identycznie jak w Sigmie. Z tym, że można zamawiać cały tydzień. Wysyłka jest w czwartki i zależnie od tego jak się trafi z zamówieniem, bo np mogą mieć coś w PL, mogą akurat być tam na miejscu w chwili jak się do nich zadzwoni z zamówieniem- no i w zależności od tego wszystkiego albo wysyłają w najbliższy czwartek od chwili złożenia zamówienia albo w następny czwartek -bo np muszą po to jechać.

Ceny, powiedział, jak w Sigmie- nie naciąga strasznie, wiadomo ma zarobek kilka zł na parze, ale nie są to wygórowane ceny. Powiedział, że w Szczecinie konkurencja duża i mają takie same przedziały cenowe.

Czyli podsumowując: zapowiada się fajnie, może być z tego nowa miłość wizażowa. Sigma ma to lepiej skoordynowane, prężniejsi są, ale ma gorszy gust, więc może będziemy miały złoty środek- część z Sigmy, część z Tandemu
dla Ćwirki

a tak poza tym
to pragnę mieć te buciki od nich !

* z pół okrągłymi nitami - piękne są te cieliste (na środku)
* czarne ! MIŁOŚĆ OD PIERWSZEGO WEJRZENIA

PROSZĘ ZRÓ
BMY ZAMÓWIENIE W TANDEMIE NA NIE

Załącznik 2934542Załącznik 2934543
caat jest offline Zgłoś do moderatora