Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-10, 10:02   #2212
fistaszek24
Zakorzenienie

Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach...

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Nasz facet od sali zdaje się być konkretny. Sam podsuwa nam różne pomysły i szybko odpisuje na maile Ten Twój to albo jest taką informatyczną sierotą, albo wcale nie wysłał tego maila bo nie miał czasu a Tobie mówi, ze mail już dawno poszedł.
Zobaczymy, jak nam pójdzie pierwsza nauka tańca Utworek może poszukamy jutro, choć nie wiem, czy będziemy mieli na to czas
Pewne jest, że jako pierwszy taniec będzie walc

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

Hej Alamig Witamy i na tym wątku

Powiem Ci, że mi też było bez różnicy, kiedy komu dajemy Zależało mi tylko na rodzicach, żeby im dać zaproszenie nieco wcześniej
Po rodzinie rozwozimy teraz, bo ze znajomymi spotkać możemy się tylko w weekendy i to też nie wszstkie, bo jak nie praca, to Piotrek ma szkołę Oczywiście wiedzą już, że są proszeni na śłub, ale zaproszenie oficjalne dostanę nieco później
Żeby nie zwlekać teraz jeździmy po rodzinie
Powiem Ci, że u nas jest tak samo, Piotrek bardzo polubił moich znajomych i wychodzimy na piwko tylko z nimi. Piotrka dobrzy znajomi nie mieszkają w naszym mieście, więc spotkania z nimi są niemożliwe. Miał jednego takiego super przyjaciela, ale już się nie spotykają, niby to przeze mnie
Ogólnie cieszę się, ze Piotrek tak polubił moich znajomych
Moi znajomi są częściowo bliżej niż jego ale moi go akceptują ale nie bardzo za sobą przepadają dlatego raczej wole, żeby się nie spotykali bo po co ja mam się denerwować, że ktoś coś głupiego powie i wtedy napewno znajomość Nasza się skończy bo nie lubie zazdrosnych bab, które nie potrafią sobie same ułożyć życia a pouczają innych. No cóż mój TŻ nie jeździ BMW i jest bezpośredni a nie że tak to nazwę ciota mówiąca tylko "tak kochanie, oczywiście kochanie, jak Ty chcesz".
fistaszek24 jest offline Zgłoś do moderatora