Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Blizny potrądzikowe/trądzik-jak usunąć przebarwienia- WĄTEK ZBIORCZY
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-10, 09:10   #1531
*Niki*
Zakorzenienie

Dot.: BLIZNY PO TRĄDZIKU

Cytat:
Napisane przez sandderka Pokaż wiadomość
witam dziewczynki
chciała bym jakieś rady od Was
czytam właśnie tak te forum, i widzę że nie tylko ja mam takie problemy dlatego mam nadzieje że mi pomożecie

Mianowiscie już od 2 lat nie mogę się pozbyć trądziku, mam duże i bardzo czerowne blizny ( stare) i niekiedy wychodzi mi coś nowego
W tamtym tyg byłam u deramtologa i zapisał mi antybiotyk doxycylinum 100mg oraz maść siarkową!
chciała bym już wyleczyć się z tego i mieć gładką buźke
do tego mam dużo zaskórników i bruzd
dziewuszki ratujcie czego można używać, co mi pomoże??
pozdrawiam sandra

Cytat:
Napisane przez David1311 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich! Mam nadzieję, ze chłopaki tez sa tu mile widzianiSłuchajcie chciałbym się kogoś poradzić tez mam podobny problem mam małe blizny i czerwone ślady po trądziku chciałem sie tego pozbyc wiec poszedłem do kosmetyczki na kwasy dzisiaj mija 3 dzien a ja nie widze rezultatów nawet skóra mi sie nie łuszczy a czerwone ślady jak były tak sa czy mam czekac dłuzej na efekty? czy wybrac cos silniejszego?

powiem Wam, że według mnie szkoda pieniędzy (i psucia żołądka) na łykanie antybiotyków itp. antybiotyk nie zlikwiduje blizn, tylko wyleczy stan zapalny

kwasy o których pisze David to też jest słabe i z tego co wiem (co piszą na forach) słabo pomaga
Ja chodzę na peelingi Easy Peal, robię to u mojej doświadczonej lekarki, nie u żadnej kosmetyczki, bo właśnie kosmetyczka zniszczyła mi twarz Naprawdę bardzo mi pomogły te peelingi, jest o niebo lepiej. Właśnie wczoraj byłam na zabiegu i teraz kilka dni muszę się ukrywać w domu, bo wyglądam nieciekawie