2010-03-10, 09:10
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: BLIZNY PO TRĄDZIKU
Cytat:
Napisane przez sandderka
witam dziewczynki 
chciała bym jakieś rady od Was
czytam właśnie tak te forum, i widzę że nie tylko ja mam takie problemy dlatego mam nadzieje że mi pomożecie
Mianowiscie już od 2 lat nie mogę się pozbyć trądziku, mam duże i bardzo czerowne blizny ( stare) i niekiedy wychodzi mi coś nowego
W tamtym tyg byłam u deramtologa i zapisał mi antybiotyk doxycylinum 100mg oraz maść siarkową!
chciała bym już wyleczyć się z tego i mieć gładką buźke 
do tego mam dużo zaskórników i bruzd
dziewuszki ratujcie czego można używać, co mi pomoże??
pozdrawiam sandra 
|
Cytat:
Napisane przez David1311
Witam wszystkich! Mam nadzieję, ze chłopaki tez sa tu mile widziani  Słuchajcie chciałbym się kogoś poradzić tez mam podobny problem mam małe blizny i czerwone ślady po trądziku chciałem sie tego pozbyc wiec poszedłem do kosmetyczki na kwasy dzisiaj mija 3 dzien a ja nie widze rezultatów nawet skóra mi sie nie łuszczy a czerwone ślady jak były tak sa czy mam czekac dłuzej na efekty? czy wybrac cos silniejszego?
|
powiem Wam, że według mnie szkoda pieniędzy (i psucia żołądka ) na łykanie antybiotyków itp. antybiotyk nie zlikwiduje blizn, tylko wyleczy stan zapalny
kwasy o których pisze David to też jest słabe i z tego co wiem (co piszą na forach) słabo pomaga
Ja chodzę na peelingi Easy Peal, robię to u mojej doświadczonej lekarki, nie u żadnej kosmetyczki, bo właśnie kosmetyczka zniszczyła mi twarz Naprawdę bardzo mi pomogły te peelingi, jest o niebo lepiej. Właśnie wczoraj byłam na zabiegu i teraz kilka dni muszę się ukrywać w domu, bo wyglądam nieciekawie
|