Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - * Dzieciaczki Wiosna- Lato 2006 * cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-10, 11:37   #2182
MONIKA1850
Zakorzenienie

GG do MONIKA1850 Send a message via Skype™ to MONIKA1850
Dot.: * Dzieciaczki Wiosna- Lato 2006 * cz. III

No i bylam porobic wyniki ktore beda dopiero w poniedzialekpoza tym we wtorek 16tego mam umowiona prywatna wizyte u neurologa bo normalnie musialabym czekac ok.2miesiecy

Jutro jade z Daria do chirurga dzieciecego ,niepamietam czy pisalam ale mala ma naczyniaka na prawym ramieniu wiec jedziemy na konsultacje bo to jej sie robi coraz wieksze,taki podskoe=rny guzek wielkosci ziarna grochu uciekajacy pod palcami,skora w tym miejscu jest zabarwiona na sinozobaczymy co powie chirurgale nasza pani doktor nas uprzedzila ze bez zabiegu moze sie nie obesc,odrazu przypimina mi sie jak mala miala tego kaszaka na obojczyku,tez jechalismy na zabieg a okazalo sie ze nie byl konieczny ale musielismy jechac 120km zeby sie o tym dowiedziec

Doridee moje maluchy pija kidabion tran im mialam kupiony ten Norweski ale niechetnie spily edna butle wiec nie kupowalam nastepnej tylko ten kidabionpija chetnie bo jest dobry niema tego posmaku tranu

Edytcia mebelki naprawde superszkoda ze moj tz tylko w ogrodowce siedziwidac ze Grzes ma smykalke do tegowykonanie bardzo precyzyjne i wygldaja jak z dobrego sklepu

A u nas piekna wiosnacieplo slonko swieci tylko w nocy mroz ok-10st ale w weekend ma byc powrot zimy

Djamelka was tam tez zasypalo nie.ogladalam we wiadomosciach ze we francji zima chula
MONIKA1850 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując