Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Miłośniczki Zary - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-10, 10:57   #2921
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary - część II

Cytat:
Napisane przez nombre Pokaż wiadomość
Tak kochana, TŻ sie uparl ze chce isc, wiec idziemy A gdybym na poczatek kupila jakies balerinki, czy lepiej nie kombinowac? Kurcze moje slubne maja 12 cm i sa z Zary ale ja zdecydowanie lepiej sobie radze na obcasie niz na plaskim
A zeby nie bylo ze nie na temat, to wczoraj mierzylam ta spodnice z kieszeniami, ktora kupilas i jest świetna, ale tak jak juz pisalas przytlacza mnie i niestety nie nadaje sie do drobnej sylwetki. Ile bym dala zeby Cie w niej zobaczyc
I bardzo dobrze, na pewno będziecie mieć piękny układ Oby tylko trafił Wam się trener, który będzie umiał dobrze wykorzystać Wasze predyspozycje

Myślę, że balerinki są jak najbardziej ok, zawsze ochronią stopy przed ewentualnym nadepnięciem przez narzeczonego bardziej niż skarpetki Najważniejsze jednak, żebyś to Ty czuła się nich komfortowo. Jeśli myślisz, że dasz radę od razy tańczyć w butach ślubnych, to trener na pewno nie będzie miał nic przeciwko

A co do tej spódnicy, to póki co ja się do niej coraz bardziej zrażam.. strasznie szybko się gniecie , a prasuje niekoniecznie wygodnie

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora