Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Trudna sztuka orgazmu
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-10, 13:40   #2
Asienka187
Zakorzenienie

Dot.: Trudna sztuka orgazmu

Cytat:
Napisane przez Lusia85 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny . Mam taki dziwny problem . Jestem z moim ch łopakiem 9 m-cy od pół roku uprawiamy sex , jest on moim pierwszym partnerem sexualnym (on wcześniej miał parę kobiet).
Kochamy się bardzo często , nawet po 4 razy w tygodniu. Uprawiamy stosunek przerywany , średni czas współżycia to od 30 minut nawet do godziny , najczęściej kochamy się w pozycji klasycznej , na jeżdżca , czasem od tyłu .
Mimo że sex jest cudowny bardzo rzadko osiągam orgazm (miałam go może 5 razy). Co ciekawsze gdy sama się pieszczę orgazm praktycznie zawsze osiągam.
Powiedzcie co może być nie tak skoro nie szczytuję podczas współżycia z moim partnerem ???
Mimo moich zapewnień że jest mi dobrze mój partner przejmuje się tym że nie daje mi pełnej satysfakcji.
Czy ze mną jest coś nie tak ??
Wszystko w porzadku. Współżyjesz dopiero od pół roku, wiec nie oczekuj cudów. Tak to już jest, że faceci osiagaja orgazm mechanicznie, a kobiety (chociaz nie wszystkie) muszą się go nauczyć.

Nie myśl o tym w czasie seksu, odprez sie i robcie swoje. Jeśli osiagasz orgazm łechtaczkowy to najlepszym sposobem jest dodatkowe stymulowanie łechtaczki podczas seksu