2010-03-10, 14:57
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jak powstrzymać się od wyciskania - cz. IV
Klada, nie mam co prawda doświadczenia z tradycyjnymi korektorami, ale kosmetyki mineralne znane są właśnie z doskonałego krycia i jeśli nie dobroczynnego, to neutralnego działania na skórę Są wydajne, to na pewno (trzeba się do nich przyzwyczaić, nauczyć się z nimi obchodzić, ale to łatwe). Spójrz na link, próbki są po 2,5 zł http://allegro.pl/item940199552_edm_...orow_1_ml.html
Musiałabyś tylko poczytać i wybrać odpowiedni kolor na próbę. na wątku o EDM są pomocne dziewczyny 
---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------
Pomimo, że to 23 dzień, nie czuję się wyleczona. Jak wiadomo, w leczeniu terapii uzależnień wskazane jest unikanie czynnika kojarzącego się z nałogiem - ale jak tu unikać lustra? Lustro jest niezbędne!
Więc walczę nadal, mam małe wpadki ale od 23 dni nie usiadłam i nie powyciskałam wszystkiego, co tylko udało się dostrzec, każdej małej grudki i wągra.
Jestem z siebie dumna, a będę jeszcze bardziej, jak uda mi się całkowicie zwalczyć ten paskudny nawyk
|
|
|