2010-03-10, 15:58
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
Cytat:
Napisane przez ola_k11
Hej Dziewczyny,
wybaczcie ale nie mam siły Was nadrabiać - w jeden dzień piszecie po 6-7 stron a ja teraz postanowiłam ze ograniczę kompa bo zaraz wracam do pracy i znów będę cały dzień przed kompem.
U mne ok. Kupiłam wczoraj w Pepco dwa (moje pierwsze zakupy  ) komplety śpioszków i dwie czapeczki, tak na wyjscie ze szpitala. No i kupiłam jeszcze pudełka na rzeczy (takie coś jak w Ikei są) bo były niedrogie a stwierdziłam, że muszę poporządkować płyty, zeszyciki i takie biurowe rzeczy - poukładałam ładnie w pudełka i teraz jest porządek
Byłam dziś u fryzjera - zrobiłam baleyage, troszkę podcięłam, żeby się lepiej włosy układały. Na 17.30 idę do dentysty, jeszcze mi dwie malutkie dziurki zostały  Chcę to zrobić, żeby mieć z głowy, bo potem jak zacznę karmić to mogłyby się zęby bardziej psuć a poza tym będę zaglądać w żabki mojej dzidzi
Uciekam poleniuchować i doglądać grochówki.
|
W zeszlym tygodniu bylam w pepko. Sliczne i niedrogie rzeczy tam maja. Czesto jeszcze przeceniaja, to juz w ogole sa taniutkie. Ogladalam kaftaniki biale, zawiazywane za 6 zl i powiem, ze bardzo dobre gatunkowo.
|
|
|