Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Operacje nosa - zbiorczy! cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-10, 15:38   #16
Tequila22
Raczkowanie

Dot.: Krzywy nos po operacji...!

Cytat:
Napisane przez Oliwika Pokaż wiadomość
Cześć Julianno Bardzo proszę o Twoja radę bo wydajesz sie bardzo zorientowana w temacie..widać ze duzo wiesz na ten temat!!! Jestm juz prawie 7 miesiac po operacji miałam całkowitą korekte...i dostrzegam asymetrie nosa ,po lewej stronie mam cały czas taka jakby narosl...uwypuklenie...w ogóle mam nierównosci pod skórą rózne, po prawej stronie sa mniejsze...ciągle mnie to niepokoi dlaczego po jednej stronie to wszystko jakos normalnie sie goi a po drugiej nie??? Bylam na konsultacji w 4 miesiącu wtedy tez mialam tą taka jakby asymetrie lekarz powiedzial ze trzeba czekać do roku....a ja jestem z natury pesymistka i boje sie ze cos poszlo nie tak...bo nikt na forum o takich rzeczach nie pisze o jakis asymetriach itd...niby to jest normalne przeciez kosc sie zrasta musi powstac blizna kostna itd tylko martwi mnie to ze tylko jedna strona jest taka wypukła dlaczego druga goi sie normalnie...jak naciagne troche skóre na nosie to widze takie jakby grudki uwypuklania róznego rodzaju nierównosci..taka jakby skorupe która otacza mój grzbiet nosa po lewej stronie jest wypukla a po prawej bardziej równa....co o Ty myslisz? czy cos jest nie tak ?jak myslisz??? lekarz kazal mi czekac a to czekanie mnie dobija tym bardziej ze z czasem ta wypuklośc nie za bardzo sie zmniejsza czasem jest nawet bardziej widoczna. Czy to sie wchlonie?????
A kto Cie operowal? I ile czasu nosilas gips? Jestem umowiona na zabieg i z tego co czytam to sama juz niewiem ile czasu sie go nosi
Tequila22 jest offline Zgłoś do moderatora