Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-10, 16:06   #4313
Sysunia_d
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
U mnie jest jeszcze takie wyjście, ze jak wróce do Polski i bym nie miała pracy, to moi rodzice moga mnie u siebie zatrudnic, wiec mam to wyjscie "B" przed soba jeszcze. choc wiadomo ja bym wolała isc pracowac do szkoły, przedszkola.

a z dzieckiem nie chcemy czekac. TZ to by sie chciał starać juz teraz, ale ja nie chce odstawiac tabletek tutaj. Boje sie, ze te wszytskie dolegliwosci z przed brania (bóle itp) wrócą a tutaj bym chyba skonała z tym. Poza tym mamy juz prawie 26 lat i już pora na nas

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

mi mówił, aby nic nie czekać, tylko od razu sie starać, bo po tabletkach (od razu po odstawieniu) jest największa szansa na zajście w ciązę (a mój gin, jest tez specjalistą od leczenia niepłodności)

Mój ginek powiedział mi zeby odczekać tak do 3 miesiecy po odłozeniu i dopiero sie starać , bo czesto jak sie starasz o dziecko zaraz po tabsach to mozesz miec blizniaki , trojaki Moja kuzynka tak zrobiła i ma blizniaki . Aczkolwiek nie wiem czy to prawda , bo jak sie zaczynasz wgłębiać to każdy pisze , mówi co innego

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora