Wtajemniczenie
Przekupka: 104 pkt / 100% pozyt.
|
Przedwiosenne porządki - perfumy Calvin Klein, Kenzo, Lanvin, Etro...
Wątek zamknięty.
Zamykam wątek (nazwa trochę nieadekwatna do zawartości
Mimo to, wszystko, co jest na czarno i niebiesko, zostaje aktualne.
Zapraszam do nowego wątku
Tak jak w tytule, zrobiłam przegląd zapasów i część z nich chętnie wymienię (ponieważ nagromadziłam już trochę rzeczy, oddam kilka rzeczy za jedną).
Do wymiany oferuję:
Dokładka:
PERFUMY:
- Oriflame Giordani White Gold - buteleczka 30 ml (nie była w pełni pełna od początku, choć kupiona nowa), przetestowane 2 X, z kartonikiem;
- odlewka Etro Etra (z wymiany), ok. 22 ml;
- odlewka spray - Ch. Dior Miss Dior Cherie edt., ok. 8 ml;
MAKIJAŻ:
- podkład Max Factor -AGE RENEW- przetestowany trzy razy, odcień Golden
- tusz do rzęs Clinique- high impact curling mascara - czarny, 8 ml (nówka z kartonikiem, kupiony w marcu br., przetestowany 2 x)
- Blush Minerals L'oreal, kolor Soft Coral, z minimalnym ubytkiem, świeży, pędzelek nie używany,
- nowy, zaledwie dotknięty "metaliczny" cień Rimmel;
- cień Max Factor z serii Earth Spirit, kolor 107 burnt bark, zużycie ok. 10%;
- mogę zrobić odsypkę Estee Lauder Lucidity 01;
Nie ma:
- Armani Sensi (40/50 ml);Madzikon85;
- Kenzo Amour edt., 25/30 ml - nie ma;
- YSL Elle edp.(ponad 40 ml/50 ml) kisssek ;
- Calvin Klein Eternity Summer 2009, edp., 100 ml, bez kilku "psików", zapach zielono-kwiatowy, śliczna buteleczka, kod 9082, z kartonikiem; nameless
- Lanvin, Oxygene, edp. 50 ml również bez kilku "psików", kod 064183, z kartonikiem (lekko pognieciony) nieaktualne;
- tusz do rzęs - L'oreal Double Extension with re-novation serum (z bazą) - czarny, kupiony miesiąc temu, używałam na zmianę z innym, trwały, nie kruszy się, wydłuża, ale niestety nie pogrubia nie ma;
- Revlon - Age Defying Makeup with botafirm, spf 20 - do cery normalnej i mieszanej (oil free), kolor - 04 nude beige (do jasnej karnacji), świeży, zużycie ok. 3-4 ml/37ml;
- potrójne cienie do powiek Manhattan, kolor bronze effects (jaśniutki ecru perłowy, złoty, ciemny złoto-brązowy), przetestowane dwa razy;
- olejek z drobinkami Nuxe - 10 ml (miniaturka);kisssek
- nowy, fajny, praktyczny, duży skórzany (prawdziwa skóra) portfel, ciemnogranatowy - Gothic_Daisy
czekam na propozycje
Edytowane przez blueflower
Czas edycji: 2010-04-30 o 09:02
Powód: zmiana
|