Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Lipcowo-Sierpniowe prawie Dwulatki :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-10, 22:25   #689
taka sobie
Zakorzenienie

Dot.: Lipcowo-Sierpniowe prawie Dwulatki :)

dobry wieczór, wybaczcie ze nie pisze ale tylko na czytanie mi starcza czasu.Bawie sie z tym allegro, wczoraj prawie godzine wystawiałam 1 przedmiot i na samym koncu net mi siadł no ale dzis juz poszło lepiej i teraz czekam
O Wersto, jakaż kieca ja bym nie miała gdzie jej założyć, no ale Ty najwidoczniej "bywasz" wiec sie wystroisz tak w ogóle moze jakąś kiecke i ja bym nabyła bo tak szczerze powiedziawszy to ja cały rok w spodniach, jedynie latem kiecuszki

co do sedesowych nakładek to Wiki ma ta z lidla co niedawno była w promocji, przekonała sie juz do niej, ale na razie tylko w niej posikuje, grubsza sprawa jak cos to do nocnika

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ----------

a wczoraj bylismy w sali zabaw, Wiki szalała jak zwykle, 2 razy nawet zjechala z duzej zjezdzalni do wielkiego basenu. No i wczoraj to juz na całego pochodziłyśmy razem po labiryntach i co ze wstęp dorosłym wzbroniony
a dziś odwiedziłyśmy 5letnią koleżankę i młoda znów sie wyszumiała, teraz sobie smacznie śpi

skakanka od 01.03....
taka sobie jest offline Zgłoś do moderatora