Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Najlepsze Prostownice Do Włosów
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-05-06, 10:28   #2004
tutusia
Rozeznanie

Dot.: NAJLEPSZE PROSTOWNICE DO WŁOSÓW

Cytat:
Napisane przez anakonda
Właśnie, apropo Efalocka. Widziałam ja niedawno na allegro za chyba 60.00 zł z jonizacją. Tak sie zastanawiałam nad Efalockiem a Remingtonem, który dziewczyny mi niedawno poleciły. Teraz Ty mówisz, że po Efalocku włosy skręcają sie przy wilgoci.Pytanie do posiadaczek Remingtona: A jak na to reaguje na wilgoć Remington? I jeszcze jedno: Widziała któraś z Was na allegro Remingtona z jonizacją, czy takich nie produkują?

Nie wiem, czy dobrze zrozumiałam, ale mówisz, ze po użyciu tej pianki włosy lepiej wyglądają po prostowaniu? A co to za pianka?
Nie zrozumiałyśmy się ani w jednym ani w drugim pisałam, że się jej skręcają włosy po tej mojej taniej.. po efalocku też, ale dużo mniej, ale ona ma cieniutkie kręcone włosy, a takie najtrudniej utrzymać bez puszenia (nawet po fryzjerze nie dały rady do następnego mycia). A mojej koleżance z grubymi kręconymi włosami, która tez ma efalocka, nie rusza nawet mżawka!! i po grubo ponad pół roku stosowania po kazdym myciu nie ma prawie wogóle ich zniszczonych.

Na piankę tylko kręcę włosy, prostuję na Hot Lissa.

A co do opinii kuzynki o Euromaxie.:
Lepsza od tej aluminiowej.
Wyprostowane dobrze, również następnego dnia (ale teraz nie ma wilgoci w powietrzu). Ogólnie niezła.
tutusia jest offline Zgłoś do moderatora