Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kodeks Recenzentów - dyskusje o usuwaniu recenzji z KWC
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-11, 18:03   #299
Noor
Żandarm na emeryturze

Dot.: Kodeks Recenzentów - dyskusje o usuwaniu recenzji z KWC

Cytat:
Napisane przez Olixxx Pokaż wiadomość
Gdyby tak było to podkłady miałyby tylko pozytywne oceny bo jak podkład jest zły to dalej go nikt nie używa a jak się podoba to używa. A żeby używać miesiąc musi się podkład podobać. I tak większość osób wystawia recenzje podkładowi po pierwszym użyciu bo dobrze widzący człowiek zobaczy, czy podkład kryje, czy matuje itp. tylko nie piszą o tym.

http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...rec-363545.htm ta recenzja też powinna być usunięta? Skoro użyła go tylko kilka razy? I takich recenzji jest tysiące.
To je zgłaszaj.

A co do czasu używania podkładu:
1) Najpierw przeczytaj Kodeks Recenzenta (wtedy dowiesz się jaki czas stosowania jest wymagany w przypadku podkładów). Skąd wiem, że nie przeczytałaś Kodeksu? Bo ten czas, to wcale nie miesiąc.
2) Rozsądna kobieta, zanim napisze recenzję, wypróbuje najpierw podkład na różnych kremach i bazie, "w różnych warunkach, które mogą mieć znaczący wpływ na Twoją opinię (chłodno/upały, praca/impreza" (Skąd ten cytat? A prawda! Z Kodeksu Recenzenta).

I właśnie wyłącznie takie recenzje podkładów - rzetelne i pełne - nas interesują. Jeśli nie masz ochoty na rzetelne testowanie - nie pisz recenzji. Swoimi spostrzeżeniami po 1 użyciu czegokolwiek zawsze możesz się podzielić na odpowiednim forum Wizażu.

A na koniec przeczytaj np. ten post, wtedy dowiesz się, że to również zdanie innych Wizażanek: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=195

Wsparcie polskich medyków pola walki na ukraińskim froncie: Grupa Damiana Dudy - W międzyczasie i Grupa Rudej - Awangarda

Edytowane przez Noor
Czas edycji: 2010-03-11 o 18:14
Noor jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując