Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - potrzebuję rady
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-11, 18:24   #1
ksiezniczka1991
Przyczajenie

potrzebuję rady

hej, jestem tutaj nowa mam 19lat, mieszkam w Poznania, potrzebuję Waszej rady. tylko nie krytykujcie za bardzo...
ostatnio tzn 4tyg temu rozstalam sie z moim chlopakiem po 2 latach. zaczelismy uprawiac seks dopiero po roku bycia razem i robilismy to bardzo czesto teraz sie rozstalismy a ja juz jestem pewna ze nie chce z nim byc mimo ze w lozku byl swietny!jakis czas temu przyszedl do mojej szkoly pewien chlopak z ktorym odrazu zaczelam sie dobrze dogadywac. bardzo sie pociagamy nawzajem i jest miedzy nami jakies porzadanie. czesto rozmawiamy o seksie a mi juz tego seksu powoli zaczyna brakowac!!!! ostatnio byla taka sytuacja ze weszlismy do lazienki i zaczelismy sie calowac.. tak namietnie.. obydwoje mowimy otwarcie ze mamy na siebie wzajemnie ''ochote''. tylko jest pewien problem, on mowil mi wczesniej ze nie szuka dziewczyny tylko raczej chce sie pobawic.. co mam o tym myslec? bardzo chcialabym isc z nim do lozka!! ale nie wiem co o tym myslec... ja tez chyba potrzebuje sie troche ''pobawic''. ale boje sie bo uprawialam seks do tej pory tylko z jednym facetem..tylko nie piszcie tekstow wstylu ze jestem szmata czy cos takiego..bo jeszcze sie z nim nie przespalam!

Edytowane przez Lexie
Czas edycji: 2010-03-12 o 19:43
ksiezniczka1991 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując