Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-12, 04:18   #3485
Limonka1987
Zakorzenienie

Dot.: Rocznik 87 Zgłoś Się!!! :) cz. III

Dzień dobrrrrry

Muiee-
riiiiilakssss, dziewczyno! Jestem PRZEKONANA, że zaliczysz z wielką klasą! Co nie zmienia faktu, że 19 możesz liczyć na moje kciuki ( )

Copy, Tri- podsumujmy fakty. Widzimy się jutro? Kawa ok. 18.oo? Gdzie się spotkamy? Może znów gdzieś na Nowym Świecie?
Tri, dzięki za info o dniach kariery, ale jak już Ci wspominałam jestem ostatnio mocno nieczasowa...

Magic- gratuluję i bardzo się cieszę! Z Twoją miłością do maluchów na pewno się w tej pracy odnajdziesz.
Ja zwariowałabym najdalej po tygodniu

Skoro rozmowa kręci się wokół tematów zawodowych pozwólcie, że się troszeczkę pochwalę... Dziewczyny, od kwietnia moje stanowisko zostanie zmienione na specjalista ds personalnych
Co prawda Mr Szef już mi zapowiedział, że mój zakres obowiązków będziemy zmieniać powoli, więc nie oznacza to definitywnego końca romansu z księgowością, ale najważniejsze, że wszystko idzie w dobrą stroną. Poza tym już widzę jak genialnie będzie to wyglądać w moim CV Branża HR już stoi przede mną otworem

Co tam jeszcze u mnie ciekawego... W środę po raz kolejny zostałam ciocią Wczoraj odwiedziłam mojego przyszłego chrześniaka w szpitalu i wiecie co... Może nie jestem obiektywna, ale wydaje mi się, że to najładniejsze dziecko jakie widziałam
Być może dlatego lekarz, gdy zaraz po porodzie podał małego robaczka mojemu bratu na jego podekscytowane pytanie: "To moje?!" odpowiedział ze stoickim spokojem: "A skąd ja mam wiedzieć czy pana? Pana żona urodziła, a czyje to nie wiem"

A skoro o małych szkrabach mowa...
Enigma- jak się chowają bliźniaki? Chyba tak dają mamie w kość, że nie ma nawet czasu na wizaż!

A co u reszty wizażowych mam?
Freddy, Weridiiana, Paulinka- jak tam Wasze pociechy?

I co w ogóle u reszty wizażanek słychać? Na prawdę, dziewczyny... Zaniedbujecie wątek przeokropnie! Wstyd i hańba!