Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy. cz. 15
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-13, 08:30   #1670
gosica502
Wtajemniczenie

Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
cześć taka minka bo wstałam dzisiaj o 7 jak do pracy i już spać nie mogę od tej pory człowiek chce się wyspać w weekend a tu nawet godzinki dłużej przespać nie może czy Wy też już wstajecie bez zegarka do pracy często nawet godzine przed dzwonkiem budzika i w weekend tak samo? Wiem że się człowiek przyzwyczaja, ale ja teraz chodzę tylko 2 razy w tygodniu do kancelarii a wstaję codziennie o 7

no właśnie, wtedy nie bylo wyboru i problemu, a z drugiej strony żeby uszyć suknię ślubną brało się takie materiały jakie były i się nie wydziwiało... a teraz taki wybór że chyba nawet ze względu na problem z wyborem nie zamieniłabym tego czasu na to co było kiedyś

co do poprawin to dla mnie są po prostu zbędne, byłam na wielu i niestety z moich doświadczeń wynika, że ludzie przychodzą na obiad i jadą do domu a 50% za drugi dzień trzeba przecież zapłacić. JA wolałam oszczędzić rodzicom dodatkowych kosztów. Myślę że może mama jedynie dla gości z końca Polski lub z zagranicy zrobi w domu obiad i to tyle
Certi ja też tak mam że się budzę cały tydzień przed 7... No ale w sumie to się cieszę bo mi się rytm snu uregulował i od jakiegoś czasu nie mam już problemu z bezsennością Z dwojga złego wolę wstawac rano niż nie spac w nocy

To u nas poprawiny z tego co widzę całkowicie inaczej wyglądają, bo zaczynają się wieczorem tak ok 19, no ewentualnie 18 i wyglądają tak jak wesele tylko krócej i w luźniejszej atmosferze.... No i ogólnie to ja mam wesele z kucharkami więc mnie poprawiny nie będą tyle kosztowac co w lokalu
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora