Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-13, 08:35   #4749
SSR
Zadomowienie

GG do SSR
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

Cześć Już z rana dorwałam się do kompa, choć tż był wcześniej. Ale musiałam iść do piekarni więc dopiero teraz jestem No to kontynuuję Wam odpisywać od144strony wow

Justyna33333 mam nadzieję, że dojdziecie jakoś do porozumienia z ciotką. Ale o sprzedaż się nie martw, bo sama ciotka nic nie zrobi. A może tak jak dziewczyny radzą sprzedać to mieszkanie i wziąć swoją/mamy część i dobrać kredytu i kupić coś własnego. Bo nawet jakbyście spłacili ciotkę, to i tak potem może się okazać, że nakażdym kroku będziecie mieć to wypomniane (no chyba, że w Waszej rodzinie nie ma takich chorych sytuacji)

stokrotka24 no to teraz trzymam kciuki za ten kredyt

kliwia i co złożyłaś do tego banku? kiedy odp?

anika222 paput to tylko zwierz, on nie wie kiedy się zamknąć. Mu się po prostu najzwyczajniej nudzi. A z klatki go wypuszczaj, po pewnym czasie się nauczy sam wchodzić do klatki po wodę, jedzenie jak sie zmęczy. Zew zwierzęcy zawsze pozostaje nawet jak są hodowane w niewoli. Dlatego jakbyś sama siedziała cały dzień w klatce, to nie darłabyś się? Bo ja tak. Papugi są fajne choć nigdy sama nie miałam, ale już parę razy mi skubała policzek, "całowała się" ze mną, tylko trzeba jej na to pozwolić.

Madzialenka super, że masz pracę, a jaką już wiesz?

Muszę kończyć, bo przyszedł instalator montować nowy grzejnik w łazience. A i trzeba do castoramy po jakieś zawory pojechać, będę później narka

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora