2010-03-13, 10:07
|
|
Raczkowanie
|
6th_Sense:Biżu na wiżu
Witam.
Oglądając piękne prace na wizażu, szczególnie dotyczące wire-wrapów, co tu dużo mówić, zapragnęłam spróbować.
Nieśmiało i niepewnie będę tu rzucać swoje robótki i poddawać je Waszym opiniom. Piszcie co chcecie, pomagajcie w wycenie i takie tam inne historie 
I muszę od razu prosić o wybaczenie, że tak skromnie zaczynam, ale obiecuję, że będę się starała wytworzyć więcej biżuterii wartej pokazania I wszystko zwalam na swój słomiany niestety zapał.
Pierwszymi kiedyś gdzieś się pochwaliłam, ale nie ma co tego odświeżać.
A tu pokazuję Wam drugą moją pracę - nazwy nie ma, bo nie mam zwyczaju nadawać.. Zastanawiam się czy dorobić tylko krawatkę, czy zrealizować - jeśli resztki materiału na to pozwolą - inny projekt, a mianowicie kolię. Taką na sztywnym drucie dookoła szyi..
Jeszcze nie wiem co zrobię. Wszystko jest ze srebra 930, owijka 999, 2 Swarki. Nie oksyduję, bo po pierwsze nie mam oksydy, a po drugie nie przepadam za taką ciemną biżuterią..
Muszę to jeszcze czymś wypolerować, dopracować ewentualne niedociągnięcia. Robiłam to pół dnia, bo zaczynałam od robienia kulek na drucie, co także było dla mnie nowością.
Ale się rozpisałam Także - witam doświadczonych
|
|
|