2010-03-13, 18:58
|
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
Wymień się ze mną:) wiosenny wątek
wątek nieaktulany
Witam!!
Tworzę drugi wątek ponieważ w pierwszym zrobiło się małe zamieszanie i ubrania miałam porozrzucane po kilku stronach.
Moja wish jest w podpisie Ogólnie szukam rurek i tuniczek, bluzeczek (szczególnie w kolorze fioletowym), biustonoszy push up. A poza tym wszystkiego co wpadnie mi w oko.
koszula fioletowa z paskiem, rozmiar s, w rzeczywistości jest bardziej fioletowa
---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------
Telefon!!!!!
jest to mini Ka09 dotykowy telefon. Ma angielskie menu obsługuje dwie karty sim. Jest świetny ale wymieniłabym go na inny telefon (niekoniecznie dotykowy) obsługujący równocześnie dwie karty sim
Telefon!!!
telefon sony ericsson, zalega mi w szafie, nie używałam go od ponad roku, ale jest w 100 % sprawny. mam do niego ładowarkę i karton. Dobrze mi służył, ale po nim miałam jakieś trzy inne telefony. Teraz mam inny z dotykowym wyświetlaczem. Miałam go w poprzednim wątku ale pozyczyłam go siostrze na czas gdy swój miała oddany na gwarancję. Dziś mi go oddała i mogę powiedzieć, że jest sprawny na pewno i bateria dobrze trzyma
spodnie
1.szare rurki z podwyższonym stanem, rozm s;oddam tylko za inne rurki
2.satynowe rurki, rozmiar s ; oddam tylko za inne rurki
błyszczyk JOKO, dostałam w prezencie, nie mój kolor różowy
Edytowane przez Martynika
Czas edycji: 2010-03-26 o 11:58
|
|
|