Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - nowości obiecujące i nowości wypróbowane
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2003-09-26, 23:03   #2
cosma
Zakorzenienie

Re: nowości obiecujące i nowości wypróbowane

Ja mam kilka probek Model Bioenergia-Zel-sorbet pod oczy i na powieki.Z tego co sie orientuje seria ta jest przeznaczona dla kobiet powyzej 30 roku zycia.Do 30 troche mi jeszcze brakuje ale poniewaz mam juz pare zmarszczek pod oczami zdecydowalam sie zaryzykowac i wyprobowac tego specyfiku.
W sumie jestem zadowolona;to raczej lekki krem niz zel,ma raczej neutralny zapach,nie uczulil mnie choc okolice oczu mam raczej wrazliwe;dobrze nawilza i wygladza.To tyle co moge powiedziec o nim po kilkakrotnym uzyciu.
Nie wiem czy widzialas ale Dermika rowniez wprowadzila nowa serie-PREVENTI.
Producent napisal ze jest ona przeznaczona dla mlodych, aktywnych kobiet(po 25 roku zycia),ma hamowac procesy zwiazane ze starzeniem sie skory.
Dostalam w sklepie kilka probek z tej serri -krem na noc oraz pod oczy.O ile krem na noc mi nie odpowiada(dziwny "kwasny zapach charakterystyczny dla Dermiki)o tyle kremik pod oczy jak najbardziej.Dowiedzialam sie w drogerii, ze niedlugo jeszcze Soraya(lub Kolastyna dokladnie nie pamietam) ma wprowadzic cos podobnego jak Dax Cosmetics.
Pozdrawiam
cosma jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując