Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosenne maluchy opuszczają brzuchy - MARZEC-KWIECIEŃ 2010r.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-14, 17:54   #1036
ania p
Zakorzenienie

Dot.: Wiosenne maluchy opuszczają brzuchy - MARZEC-KWIECIEŃ 2010r.

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
ania p. tak patrze na nasza liste.. i widze żeś nie podała imion ani płci jesli juz znasz.. a przeciez...
Kobita - Ola jesli mozesz dopisać . Podawałam ale jakoś nie upomniałam się o liste he he

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Zostawić Was na chwilkę i już do nadrobienia 40 stron :P

Zaprawdę

My wczoraj wyszliśmy Maluszek jeszcze nieco żółty, ale ogólnie kwitniemy (nie mam ani jednego rozstępu i hemoroidów też brak)

Muszę Was troszkę ponadrabiać... tylko najpierw pranie, sprzątanie i obiad... mąż był w końcu w domu sam przez parę dni
he he no tak chłop sam w domu to może być bałagan

Cytat:
Napisane przez drcron Pokaż wiadomość
Daria tak tak obcy ludzie zwlaszcza tacy nie umyci smierdzacy jeszcze wczorajsza impreza albo w stanie wskazujacym na impreze bleeeeeee az mi niedobrze sie robi
Ci ludzie ktorzy beda do nas przychodzili w odwiedzinki to sami swoi sami znajomi i rodzinka wiec to nie obcy tylko swoi
a uwierz zrobila bym albo zrobie awanture < gotowam zabic pobic pogryzc i jeszcze Bog jeden wie co zrobic > jak jakis obcy ludz zblizy mi sie do dziecka i zacznie na niego dmuchac chuchac a jeszcze dotykac oj to nie recze za siebie dlatego ja potrezbuje jedynke obojetnie ile bedzie kosztowala to ja ja musze miec by nie przezywac koszmaru

AniaP ja jak cos sobie upatrze to umuwie sie na sprawdzenie i zabiore ze soba tate od cale zycie moje i jeszcze4 wczesniej jest mechanikiem samochopdowym ma wlasny warsztat i sie na tym zna wiec on to wszystko sprawdzi a w ostatecznosci poprosze szwagra by w niemczech cos poszukal w sumie teraz przez najblizsze 6 tygodni po porodzie i tak nie bede jezdzila sama a jak juz to bede brala meza albo tescia autko wiec moze nie warto sie spieszyc na gielde oczywiscie nie dotarlam bo zaczelo padac i mowy nie bylo bo sie przeziebie
Tu nie chodzi nawet o mechanika jak ktoś cofnie licznik to i mechanik na to nie pomoże do końca . Mój ma dostęp do danych fabrycznych przebieg z fabryki , wyp. z fabryki a potem wszelkie serwisy łacznie z tymi niemieckimi , gdzie auto było co było robione co zmieniane itp . I najczęściej jest tak że w niemczech miał przebieg jakiś tam , a u nas w serwisie jak się pokazywał już inny . Takie dane się zczytuje z kluczyków samochodowych . Oczywiście mówie o lepszych markach . Jak coś namierzysz daj znać to może po Vinie będę w stanie sprawdzić bo pare marek tak możemy oblukac .

Co do odwiedzin w szpitalach to ja jestem zdania że czym mniej tym lepiej bo ludzie nie mają taktu . Nie mówie tu o męzu czy rodzinie bliskiej ale też bez przesady nie muszą siedziec poł dnia ale o znajomych . Uważam że z odwiedzinami znajomych można się wstrzymac i poprosić żeby przyszli już do domu , wkońcu po SN się lezy dwa dni i mozna się obejść bez . A czasem ktoś nie jest jeszcze chory a już coś roznposi , a dwa że jak się jest z kimś innym na sali to nawet na wzglad na inne osoby żeby miały spokój . Jak lezałam w jedynce to laska co ze mną na SR chodziła przychodziła karmić do mnie na sale bo mówiła że się krępuje tak przy tłumie ludzi , a byli jacyś znajomi u dziewczyny jednej i to jeszcze z dzieciakiem 12 letnim .

Cytat:
Napisane przez Gmyrelka Pokaż wiadomość
UWAGA UWAGA!! WIEŚCI OD BAOBABKA:

"Już po Kubuś waży 3150g i 56cm. bolało, rozwarcie pełne szybko się zrobiło. nacieli mnie. jest śliczny teraz się musze przespać. buziaki dla wszysctkich"

GRATULACJE DLA DZIELNEJ MAMUSI I SYNUSIA !!!!
GRATULACJE I WRACAJ DO NAS SZYBKO POKAZAĆ SYNUSIA

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Ja jeszcze pół roku temu byłam nieszczęśliwą posiadaczką opelka, co chwilka coś, no tylko że naprawy tanio wychodziły(szwagier mechanik to tylko części), teraz mam cytrynkę sprowadzoną ale zakupioną w komisie. Najważniejsze jak kupujesz używane to mieć zaufanego mechanika co jak już coś ci się tak spodoba że musisz to mieć, to przejrzy dokładnie. Ja kupowałam w listopadzie i jeszcze zapłaciłam w Euro(pożyczka od mamy, w Euro też oddaję)więc jestem przeszczęśliwa, bo auto się nie psuje, super się nim jeździ, a jeszcze to że Euro tak spadło to już wogle, pare tysiaczków do przodu
tO CHYBA zalezy jak sie trafi . mój kolega miał cytryne z salonu C5 chyba , w sumie ze wspólnikiem mieli dwa takie same auta i ciągle się coś waliło w tym aucie i chodził wściekły bo auto potrzebne było do pracy

Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość
Czesc Mamusie wczoraj Was czytalam ale bylo tyle stron,ze wkoncu nic nie napisalam bo mi synus juz zaczął plakac a dzisiaj nie pamietam co chcialam komu odpisac,napewno:
Aixa-mega gratulacje!!!!
Catro śliczniutka jest Twoja córeczka
Isis trzymam kciuki zeby jednak sie okazało,ze wszystko co trzeba da się zoperowac,trzymaj sie kochana

Pop dzięki za te słowa podpisuję się.

Wlasnie-dziewczyny,ktore karmicie piersią,jakie potrawki zjadacie,czytam tak sprzeczne opinie,ze sama nie wiem co moge a co nie.Podobno owoce mozna inni mowia ze nic surowego itd

Mam pytanie,od kiedy po cięciu można sie z mężem "przytulac"?tylko jak przestaje sie krwawic czy co jeszcze ma wpływ?bo juz mnie troche nosi

?
owoce jeśli już tylko nasze rodzime a nie cytrusy itp . Mozesz banany , jabłka , gruszki itp . ogólnie zupy chyba dobre wyjście bo tam wszystko ugotowane. Mięsa pieczone lub gotowane .
Jak dla mnie to mozesz się przytulać jak nic Ci tam nie leci ja tak zrobiłam gince sie przyznałam i było ok