Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-15, 09:55   #2540
Forget_me
Zakorzenienie

Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach...

Cytat:
Napisane przez wakiki Pokaż wiadomość
Kurcze to powiem Ci że nie ciekawa sytuacja, normalnie traktują Cię jakbys nie istniała a rozmawiają z Tobą w ogóle?
Najlepsze to była babcia Piotrka z tą zmianą terminu
Mi zespół proponował zmianę terminu, jak już wszystko inne mieliśmy załatwione powiedziałam że w takim razie poszukam sobie kogoś innego, przeciez nie sa jedyni..

A powiedział dlaczego mu sie to nie podoba?

ojej czuje się zawstydzona..
No właśnie gadają ze mną normalnie, ale wczoraj to była jakaś masakra!!! Ten wujek sobie tv oglądał, ciotka prasowała w najlepsze, poszliśmy do pokoju tej kuzynki i ona troszkę zaczęła pytać, czy mam sukienkę i takie tam. Na to przyleciała ta ciotka, a wujek nadal ambitnie tv oglądał. Przyleciał tylko na chwilkę, zęby oznajmić że kawalerki będzie już od 5 maja Nikt nam nie zaproponował żebyśmy usiedli, jakiś koszmar
A najlepsze było, jak ta ciotka stwierdziła, że za wcześnie dajemy zaproszenia bo ona do czerwca to je gdzieś zadzieje i znajdzie je po czasie. Więc się wkurzyłam, bo mnie ta ciotka ogólnie wkurza bo robi wiecznie jakieś głupie miny, kłamie na maxa i do tego jeszcze stara się być na siłę mega zabawna, a teksty wali takieże szkoda gadać i powiedziałam jej, że w takim razie jej na ślubie nie będzie Wtedy od razu zmieniła nastawienie i zaczęła gadać, że zaraz je powiesi w jakimś widocznym miejscu i takie tam Najlepsza jednak jest ta kawa na którą nas zaprosiła po czasie Mamy sobie na nią przyjechać we wtorek, jakiś koszmar
Babcia się naprawdę udała z tą zmianą terminu, a dziadek w ogóle nas zabił tekstem. Wziął zaproszenie, zaczął czytać i walnął tekst: "To wy naprawdę ślub bierzecie? Ja myślałem że to są żarty ".

Wiesz co mi powiedział na temat tych serów? Że nikt tego nie będzie jadł, poza tym na ślubach on się z tacą serów nie spotkał i że będzie tyle jedzenia że nikomu sera brakować nie będzie Wkurzyłam się ostro, ale nie chciałam się kłócić, więc powiedziałam, ze ma sobie to przemyśleć i stwierdził, że możemy pogadać z facetem od sali co o tym myśli Nie wiem, po co nam do tego facet od sali, ale niech będzie, jak chce się radzić to lepiej żeby się radził facetaod sali niż teściowej

Nie masz się co rumienić i wstydzić Jesteś naprawdę bardzo ładna
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora