Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - czy 30 + może podobac sie duzo młodszym?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-15, 09:08   #91
mysia26
Przyczajenie

Dot.: czy 30 + może podobac sie duzo młodszym?

[QUOTE=hahajacha;17888311]
Wszyscy krzyczą 30-40 to młodość a do parcy przyjmą z wyboru prędzej 20-kę. Na porodówce napisali mi w karcie po 30-tce "stara pierworódka", umów się oficjalnie z 20-to latkiem uuuuuuuuu i niech cię potem dorwie jego matka będą wołać zgorszeni z taką starą babą hahaha . Pamiętacie 40-to latka Karwowskiego. Patrzyłeśmy na niego jak na dziadora nie na obiekt seksualny!!! Bo był już dziadorem. Mój mąz ma 40-tkę młodzik na naszej klasie już jego 3 kumpli ma fotki swoich wnuków. Umówmy się 30-tka to ostatnie podrygi młodości.
Ja wiem jedno 30-tka jak nikt inny potrafi kipić zmysłowością i jeżeli ktoś młodszy nawet o 10-11 lat chce z nią zaszaleć to należy z nim zaszaleć o ile można za 10-20 lat tylko możemy już pomażyć o młodym pięknym ciele chłopca z sąsiectwa.

???? no nie mogę--- ok jak skończysz 50 lat to ciekawe co powiesz o dziewczynie 30 letniej,, co za bzdury, ja mam 29 lat i każdy mnie przyjmie do pracy to po 1, bo liczy się wykształcenie i podejście, może gorzej z 40 latkami i pracą ale nie 30 letnią kobietą no to już napisałaś głupote, ja także nie mam dzieci i w najbliższym czasie nie zamierzam mieć i jakby mi ktoś napisał na karcie stara pierworódka to bym chyba ze śmiechu padła-- proszę cię nie pisz głupot, bo w tych czasach wiele kobiet rodzi po 30 tce chyba że pochodzisz z małej miejscowości i tam już 23 latka to stara panna, w dużych miastach tak nie ma. Mam przyjaciółkę 50 letnią która się świetnie trzyma i sypia czasami z 25 latkami i co???? a ja mając 29 lat wyglądam jak małolata i wiele kolesi gówniarzy na mnie leci i co?? więc nie oceniaj proszę wszystkich 30stek, poza tym nie trzeba marzyć o młodym facecie--wystarczy jak zadbasz o siebie tak jak moja przyjaciółka to każdy facet poleci gwarantuje ci, a ja tak masz racje nie czuje się gotowa na dziecko nie chce sobie spaprać życia, nie mam ochoty wysłuchiwać darcia oraz latać i zapierdzielać wokół dzieciaka i mężusia, wole spędzić życie w spokoju i podróżować po świecie, bo ja nie wiem skąd ten chory nakaz-- musisz mieć dzieci musisz mieć męża, nic nie musze to te babcie tak nakręcają bo same życia nie miały to chcą pozbawić życia młode osoby, ja miałam ciężkie życie także chciałabym poświęcić je sobie bo nie wiem ile mi życia zostało, mogę żyć do 50 a może do 70, mam kruche zdrowie, ale jak na razie idzie wszystko w dobrym kierunku,,, za to moja inna kumpela która ma 47 lat zachorowała na raka żołądka wycieli jej 3/4 żołądka nie wiadomo ile jej pozostało-- i co nigdy nie piła i nie paliła, wyglądała świetnie, takie życie dlatego chwytam chwile!!!!
mysia26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując