Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wątek uzupełniający o hurtowni SIGMA - plotkowy cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-15, 09:20   #303
Ćwirka
ćwir ćwir

Dot.: Wątek uzupełniający o hurtowni SIGMA - plotkowy cz. V

Mnie też wczoraj Wizaż padł. On nie padł, zapewne ktoś mu we wnętrznościach technicznych grzebał i nam odłączyli

Kontynuując wczorajszą dyskusję:
Nie będę cytowała wszystkich, bo dużo Waszych wypowiedzi było, ale przewija się jedno: trzymać się jasno określonej, sztywnej formułki, ALE ( i tutaj na wszelki wypadek sobie zostawia część z Was furtkę- jak ktoś się pomyli to mimo to brać go pod uwagę. Czyli znowu to samo: albo luzujemy albo terroryzujemy Musimy to określić jasno, bo za moment znowu ktoś otworzy zamówienie i znowu będzie wojna, "bo ona nie napisała numeru zamówienia, a ja tak", a tamta "ona" będzie się tłumaczyła, że "no przecież miałyśmy w razie pomyłki nie zwracać uwagi". Nie możemy mieć stanu przejściowego: musimy wspólnie ustalić "albo" "albo".

Co do koloru: jeśli wiecie, że ktoś będzie robił zamówienie- a przecież zawsze jest dyskusja najpierw tutaj- czemu miałybyście pomylić kolor? Na pierwszej stronie jest "kolornik", wszystko ładnie napisane, w dodatku organiztorka przed zamówieniem wstawia obrazek z zaznaczonym kolorem - wszystko jasne

Cytat:
Napisane przez Paulyna Pokaż wiadomość
Ćwirko chciałam się zapytać odnośnie platform nude tych z drewnianą podeszwą... czy uzbierał się komplet, bo nie mogę się dogrzebać odpowiedzi Chyba nie , co ?
Uzbierał się

Edytowane przez Ćwirka
Czas edycji: 2010-03-15 o 09:24
Ćwirka jest offline Zgłoś do moderatora