Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Imię do bierzmowania
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-15, 14:11   #14
Neciak89
Zakorzenienie

Dot.: Imię do bierzmowania

Cytat:
Napisane przez eyo Pokaż wiadomość
ja tak robie bardzo czesto

słyszałaś o allegro ?!

co za komentarz....
Nie każdy kupuje na allegro ;p

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

Cytat:
Napisane przez jodame Pokaż wiadomość
Wątek lekko dziwny - wystarczy wpisać w google "zuzanna"/"św. zuzanna" i już otworzy Ci się masa stron. Możesz też wybrać się do biblioteki i poczytać jakieś "żywoty świętych". Dlatego Twoja prośba pachnie trochę zwykłym lenistwem... .

Ale broniąc Autorkę: nie zawsze jest się zdecydowanym, jakiego patrona chcielibyśmy sobie wybrać. Może Autorka wybrała metodę "najpierw wybiorę imiona, które mi się podobają, a potem przeczytam życiorysy tylko tych wybranych i potem zdecyduję"?

Żadna z nas na pewno nie przeczytała życiorysów wszystkich świętych. Myślę też, że większość nie wybrałaby jakiejś patronki ze względu na jej życie -jeśli jej imię uważałaby za najbrzydsze/najgłupsze na świecie.
_________________________ _________________________ _______

Zauważyłam też taką modę, że imię do bierzmowania jest traktowane jak rodzaj ksywki -im dziwniejsze tym fajniej ;/........ .
Ja też nie czytałam, najpierw wybrałam, później poczytałam, no ale przecież wpisać w google to nie problem, prawda?

Kosmetycznie

Cytat:
Z kobietami nigdy nic nie wiadomo, bo są jak fizyka kwantowa. Znając położenie kobiety nie jesteś w stanie stwierdzić co ona myśli a znając jej myśli nie jesteś w stanie stwierdzić gdzie ona jest.
(...)Kobieta jest dla siebie taką samą zagadką jak dla świata zewnętrznego.
Neciak89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując