Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymiena- rozmiar s,buty, torebki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-15, 19:02   #1
oczy_zimne
Raczkowanie

Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.

Wymienię! ciuszki rozmiar s,buty, torebki!!!!

Witam!

Mam do wymiany kilka rzeczy - nowych lub w bardzo dobrym stanie. Zależy mi na szybkiej i sprawnej transakcji, zdjęcia są średniej jakości, zainteresowanym mogę przesłać dodatkowe. Bardzo proszę pytajcie o konkretne rzeczy, a nie wklejajcie linków To tylko kilka rzeczy znalezionych na poczekaniu, z całą pewnością dla zainteresowanych znajdę więcej i wkrótce zamieszczę nowy wątek

Interesują mnie głównie:
- ubrania w kolorach ziemi, w stylu etno, hippie - rozmiar xs/s
- stroje kąpielowe
- okulary przeciwsłoneczne
- torby XXL oraz te zupełnie malutkie
- buty wszelkiej maści rozmiar 37-38

1. Zupełnie nowa sukienka w stylu hippie, rozmiar S, z metką - firma Vero Moda, zapinana z boku na zamek błyskawiczny.
2. Spódnica używana- stan bardzo dobry, rozmiar S.
3. Buty CCC zeszłoroczna kolekcja, rozmiar 39, założone raz - brak śladów użytkowania.
4. Torba typu "worek" - nowa, bez metki, niebieska, w kolorowe kropki - kolor intensywniejszy niż na zdjęciu - dla zainteresowanych mogę przesłać dodatkowe. Torba z materiału, wykończenia z ekologicznej skórki, pięknie wykończona, regulowana długość paska,firma Accomodo.
5. Torebka firmy Cropp Town - kupiona dawno, lecz noszona zaledwie kilka razy, brązowy materiał ze wstawkami z zielonej ekologicznej skórki, brak śladów użytkowania.
6. Brązowa kurtka zimowa - zupełnie nowa, dwurzędowe guziki, rozmiar 38.
7. Intensywnie fioletowa bluzeczka z Vero Mody, wiązana pod biustem, w gwiazdki z półprzezroczystego materiału.

Edytowane przez oczy_zimne
Czas edycji: 2010-03-15 o 19:37
oczy_zimne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując