Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze (moje?) małe wredności :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2003-09-30, 17:14   #3
ANKA20
Wtajemniczenie

GG do ANKA20
Re: Nasze (moje?) małe wredności :-)

no dobra jak się wyżywamy to na całego...ja nienawidzę gdy ktoś coś ode mnie pożycza a potem zapomina oddać, później to ja albo muszę się dopominać o moją własną rzecz lub co gorsza - sama po nią iść, wtedy na końcu języka mam prawie same obelgi, ale do tej pory się powstrzymuje i takiej osobie już nie pożyczam. Denerwuje mnie zachowanie ludzi w autobusach komunikacji miejskiej, którzy w ciągu lata zapominają o higienie, mężczyźni nawet nie przepuszczą kobiety w drzwiach tylko od razu cap na siedzenie, zauważyłam, że to najczęściej kobiety ustępują miejsca w autobusie, a nasi panowie patrzą w okno (oczywiście nie mówię o wszystkich, są jeszcze Ci porządni . Jutro uczelnia i aż się we mnie gotuje, jeżeli znowu mam przeżywać ten brak organizacji w naszym kochanym szkolnictwie i ceny książek na który jest 22% VAT, a na zabawki z sex shopu 0%...(właśnie wychodzi mi żyła na czole z tego zdenerwowania)
Ja także nie lubie ludzi, którzy mi się przymilają tylko po to bym coś dla nich zrobiła, ten ich słodziutki głosik i zdrabnianie mojego imienia, brrrrr. No dobra już koniec, idę wypić sobie herbatke i zjeść jakieś ciastka z odpustu, dieta od jutra

arte infantil

R jak Remont
ANKA20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując