2010-03-16, 10:08
|
|
Zakorzenienie
|
Brydzia_ - zestawienie i status wszystkich zamówień
Moje zamówienia
ROZLICZENIA:
Zamówienia obuwnicze >>>klik<<<
Zamówienia odzieży >>>klik<<<
Zamówienia biżuteria i torebki >>>klik<<<
Proszę na bieżąco sprawdzać arkusz. Najważniejsza jest kratka stan: kolor szary oznacza rozliczenie zamówienia 'na czysto'.
Kolor czerwony oznacza niedopłatę i proszę o jej uregulowanie.
Kolor zielony oznacza nadpłatę, proszę wyślij mi na PW dane do zwrotu i napisz którego zamówienia dotyczy.
Zasady zamawiania

Kilka słów wstępu:
- Na PW staram się odpowiadać najszybciej jak to możliwe -zazwyczaj do 24h
- Mam prawo aby nie przyjąć do zamówienia osób, które nie wzbudzają mojego zaufania
- Wszystkie wyliczenia prowadzę w arkuszach kalkulacyjnych, osobno dla ubrań, osobno dla butów itd. Linki do nich znajdziesz powyżej
- Wszystkie informację zamieszczam na bieżąco tutaj â znajdź post, w którym znajduje się interesujące Cię zamówienie
- Jeśli zamówienie jest oznaczone na szaro â paczki zostały rozesłane
Prywatne Wiadomości:
- Zanim wyślesz wiadomość przeczytaj wątek i sprawdź status zamówienia
- Proszę tytułować PW zgodnie z jej zawartością
- Wiadomości zawierające adres i dane do zwrotu otwieram dopiero w momencie wysyłania rzeczy
- Jeśli masz jakieś pytania, wątpliwości â napisz osobną wiadomość i wpisz odpowiedni tytuł
Przelewy:
- Zawsze podaję termin do kiedy pieniądze muszą być u mnie na koncie
- Nr konta znajduje się w arkuszu â jeśli potrzebujesz więcej danych napisz PW
- Brak wpłaty do określonego dnia = Czarna Lista
- W tytule ZAWSZE proszę podać swój NICK (+ nazwa hurtowni + nr zamówienia)
- Przelewy mam za darmo, więc przelej kilka zł więcej â łatwiej zwrócić mi nadpłatę niż prosić się o dopłacenie

- Nie zwracam pieniędzy na konto, z którego był robiony przelew. Zawsze proszę o podanie danych w PW. Jeśli tego nie zrobisz pieniądze będą czekały u mnie tak długo, aż dostanę dane i nr konta
Wysyłka:
- Staram się rzeczy wysyłać na bieżąco â optymalny czas do 7 dni
- Mogą zaistnieć różne sytuacje opóźniające wysyłkę â informuję wtedy o opóźnieniach tutaj
- Wysyłam rzeczy zgodnie z waszym życzeniem (kurier, Poczta Polska, paczkomaty)
- Jeśli wysyłam listem â jest to zawsze polecony priorytet, jeśli paczka również priorytet
- Jeśli wysyłam paczką doliczam 50gr â koszt taśmy itp.
- Nie umawiam się na odbiory osobiste
Buty:
- Zamawiając buty biorę osoby rezerwowe â które również wpłacają pieniądze jak pozostałe uczestniczki
- Po wybraniu dla siebie rozmiaru jedna rezerwowa otrzymuję zwrot, druga buty
- Może być tak, że obie rezerwowe otrzymają buty
Ubrania:
- Nie biorę na siebie odpowiedzialności za pomyłki hurtowni, więc jeśli przyjdzie rzecz w innym rozmiarze, kolorze, lub z ledwie widoczną wadą â nie bawię się w zwracanie. Jeśli Ci to nie odpowiada NIE ZAPISUJ SIĘ do mojego zamówienia
- Od razu po zamknięciu zamówienia, podaniu listy rzeczy â prześlij mi na maila potwierdzenie wpłaty antyfemina1@gmail.com Jeśli tego nie zrobisz opóźnisz wysłanie zamówienia do hurtowni
- Zamówienie wysyłam dopiero wtedy, gdy mam wszystkie wpłaty (lub ich potwierdzenia)
Biżuteria:
- Nie biorę na siebie odpowiedzialności za pomyłki hurtowni, więc jeśli przyjdzie rzecz w innym kolorze, lub z ledwie widoczną wadą â nie bawię się w zwracanie. Jeśli Ci to nie odpowiada NIE ZAPISUJ SIĘ do mojego zamówienia
Kolor moich zamówień to:
Yellow Green
(3 rząd, 3 kolor od lewej)

Czas edycji: 2016-08-03 o 23:04
|
|
|