Kici kici miau miau
Przekupka: 191 pkt / 100% pozyt.
|
Smakołyki spod lady :-)
NIEAKTUALNE
Kolejny raz zakładam wątek i mam do wymiany:
MAC,Prep&Prime - puder biały, ubytek ok. 10%, z wymiany z Habibkiem Habibek
Givenchy, mini pryzmy Soft White - prasowane, ubytek ok. 5%, pouzywalam moze ze 3-4 razy,nie widać ubytku, z wymiany z UrbankiemPingwinek
Givenchy Photo Perfexion - podkład, kolor 04 Perfect Vanilla, dla mnie juz za ciemny, ubytek ok. 30-40%, z wymiany z thelilką
Chanel, Mat Lumiere - podkład, kolor 05 Faience, najjaśniejszy w palecie, raczej dla tłustych cer, ubytek ok. 20%, z wymiany z Olcia WalczakHabibek
YSL, Blush - kolor Bordeaux Faux, nr 13, kostkowy różyk, ubytek ok. 10%, z mojej kolekcji
Givenchy, Mister Light - korektor, kolor 02, uzywany sporadycznie, ubytek ok. 5-10%
MAC, Technakohl - kredka do oczu, automatyczna, kolor Photogravure,uzyta raz.All
Givenchy, Eye Fly - tusz do rzęs, kolor 15 Praline, uzywany, ubytek ok. 40%, tuszyk jest mokry i swiezy.
Givenchy, Lip Pulp - blyszczyk do ust, w kolorze Lady Brown, nieuzywany, wersja testerowa
Lip Fusion - błyszczyk, kolor Clear, bezbarwny, powiększający usta, ubytek ok. 5%
Clarins - Daily Energizer Cream-Gel - nowosc, dla mlodych kobiet, praktycznie bez ubytkunoseknosek
Będą dokładki Zdjęcia wstawię później
Edytowane przez ranka
Czas edycji: 2010-04-01 o 09:57
|