2010-03-17, 08:00
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)
Cytat:
Napisane przez angy
Koniecznie sie potem pokaż!
Dzień dobry!
Nocka dobra, Zosia po wtrąbieniu 200 ml manny spała jak zabita  I tu mam pytanie: zaczęła mi pić wieczorem kaszę, czy w związku z tym mogę jej dawać jeszcze w ciągu dnia (np. rano) kleik, czy to już za dużo i ograniczyć się do mleka (oprócz obiadków oczywiście)?
Dzień dzisiaj jakiś smętny, nie ma słońca i zimno... brrr...
Laski powiedzcie mi szczerze co myślicie na temat tego płaszcza, bo mam mieszane uczucia... Jeszcze mogę go oddać, a im dłużej na niego patrzę to coraz bardziej kojarzy mi się z fartuchem roboczym... 
---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ----------
1) Myślę, że spokojnie możesz dawać jeszcze owocki oprócz kaszki.
2) Tak, tzn. gluten obojętnie w jakiej postaci pozostaje glutenem 
|
ja myślę, ze możesz dawać 2 razy kaszkę - ja daję raz mleko zmieszane z kaszką, bo innego nie chce pić, a na kolację daję kaszkę ze słoiczków - "przysmak na dobranoc" chyba się nazywa - codziennie inny, zeby się Tomusiowi nie znudziło 
a płaszcz - na żywo moze wyglądać inaczej niż na zdjęciach, sporo zależy od tkaniny, której na zdjęciach nie widać
ale jak masz wątpliwości to ja bym oddała, bo potem i tak nie będziesz lubiła go nosić 
a pierścionki gdzie kupiłaś?
ja oczywiście nie noszę biżuterii, bo w pracy musiałabym zdejmować i boję się, ze zgubię - nawet obrączki i pierścionka zareczynowego nie noszę odkąd zdjęłam go z rękawiczkami i szukałam ich w śmietniku

3220g 54 cm
------------------
|
|
|