Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosną świętujemy roczki, zatem mamy pierwsze kroczki-marcowo-kwietniowe mamusie2009
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-17, 09:46   #565
zanka205
Zakorzenienie

Dot.: Wiosną świętujemy roczki, zatem mamy pierwsze kroczki-marcowo-kwietniowe mamusi

Cytat:
Napisane przez cassie24 Pokaż wiadomość
Polecam maść z antybiotykiem Tribiotic zostało mi dużo w tubce po przebiciu pępka i stosuję na wychodzące pryszczaki. Super jest
A żeby tych pryszczaków nie było to co 3 dni peeling solny (mąż mi przywozi z Niemiec) potem maseczka peel-off i pryszczyki nie wychodzą nawet jak się zjada tony czekolady tak jak ja
wiesz, ja czekolady nie jem prawie wcale, a pryszcze wychodzą tylko przed @ więc luz, ale i tak w te dni czuję się kiepsko, nawet włosów nie mam ochoty umyć ani zadbać o siebie

na szczepienie nie idę, może mąż pójdzie w weekend do pracy to dostanie wolne w tygodniu i pojdziemy razem, zdałam sobie sprawę, że ja sama z mlodym rady sobie nie dam, rozebrać go rozbiorę ale ubrać nie ma szans, spociłabym się, zdenerwowała i jeszcze te oczy we mnie wpatrzone w poczekalni jak będę się męczyła z dzieckiem... odpuściłam

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora