2010-03-17, 09:56
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja metamofoza - doradźcie.
Cytat:
Napisane przez Your_satisfaction
Odpowiedz nam na takie pytania jak:
1)Jak się opalasz - szybko czy ciężko(najpierw na czerwono bądź różowo). Odcień opalenizny jest ciepły - złotawo-brązowawy czy raczej taki lekko przykurzony, szaro-beżowy?
2)Kolor oczu - ciemne, jasne... czy tęczówki mają ciemniejszą obwódkę, czy kolor ich jest czysty, a może mają plamki? Jaka jest oprawa oczu (brwi i rzęsy)-jasna czy raczej zdecydowana?
3)Piegi - jesli występują, to są złotawe ciepłe czy raczej szaro-brązowe?
4)Cera - jaki ma odcień Twoja skóra? Ciepły brzoskwiniowy, oliwkowy, złotawy czy jasny, chłodny wpadający w róż lub porcelanowy? Jeżeli się rumienisz, to na jaki kolor-czerwony czy różowy?
5)Naturalny kolor włosów - ciemny, jasny. Jaki odcień? Czy ma złotawo-brązowe przebłyski czy raczej mysie, bardziej popielate?
6)Kolor ust (naturalny oczywiście) jest dość jasny, różowy czy ciepły - nasycona czerwień, brzoskwinia czy koral?
7)W jakich kolorach czujesz się dobrze, a które źle podkreślają Twoją urodę?
|
1 -> opalam się dosyć szybko, pierwszego dnia (jeśli opalam się długo) opalenizna jest czerwona, drugiego dnia śliczna, brązowa.
2 -> oprawa jest raczej zdecydowana. moje oczy są błękitne, niebieskie, obwódka oczu także jest niebieska, ale ciemniejsza.
3 -> piegów absolutny brak.
4 -> moja cera jest raczej barwy brzoskwiniowej, na zdjęciach jest jasna, ponieważ od 2 lat używam dość jasnego pudru. jeżeli się rumienię - na czerwono :|
5 -> ciemny brąz, powiedziałabym nawet, że czekoladowy. przebłyski z tego co pamiętam... złotawe.
6 -> jasny róż.
7 -> dobrze czuję się w ciemnym fiolecie, czerni, czerwieni, niebieskim (praktycznie w każdym odcieniu). nienawidzę pomarańczowego, zielonego, białego (w szczególności!), no i nie przepadam za różem. 
A co do typu mojej figury (wcześniejsze pytanie) - jestem raczej gruszką - mam dość duże wcięcie w talii , ale niestety szerokie biodra i dość masywne uda, chociaż obecnie nad tym pracuję (dieta + ćwiczenia).
|
|
|