Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Martyna Wojciechowska - egoistka roku (?)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-17, 10:09   #12
paula78
Zakorzenienie

Dot.: Martyna Wojciechowska - egoistka roku (?)

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Martyna wcale nie była w 7 miesiącu ciąży. To był początek ciąży i wyprawa poprzedzona była konsultacjami z lekarzami różnych specjalności. Ciąża to nie choroba, zwykle nie ma zaleceń, by przeleżeć 9 miesięcy w łóżku.

Denerwuje mnie opisywanie Martyny jako złej matki. Biorąc pod uwagę, że całymi dniami siedzi w domu, a potem znika na parę tygodni na wyprawę, to sumarycznie spędza z dzieckiem więcej czasu niż mama pracująca po 8 godzin dziennie na etacie. A dziecko ma też ojca.

Nie dramatyzujmy.

nikt nie napisal ze byla w 7 miesiacu ,nie podejrzewalabym jej o wchodzenie w tak zaawansowanej ciazy gdziekolwiek.
podczas programu dziecko mialo 7 miesiecy.

Problemem nie jest sam wyjazd matki gdzies ale ryzyko jakie niesie wyprawa jakie uprawa Martyna ,ja wiem zaraz ktos napisze ,mozna zostac potrąconym przez samochod i tez nie wrócic ,wiem ale...

W sumie "lepiej" zginąc robiac cos wielkiego i cos co sie lubi i kocha niz potrąconym przez autobus -oczywiscie żart.

Nie nam oceniac jej jako matki bo do tego ma prawo tylko jej dziecko.

My mozemy jedynie przedstawic sprawe z wlasnej strony i ew. nie zdobywac Korony ziemi
ide robic line z prześcieradeł

Edytowane przez paula78
Czas edycji: 2010-03-17 o 10:13
paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując