2010-03-17, 22:24
|
|
Przyczajenie
|
Kryzys (?) przed ślubem - doradźcie dziewczyny
Są na tym forum podobne tematy o problemach w związku które pojawiają się przed ślubem... Postanowilam dodać swój i prosić Was o radę bo strasznie się męczę od kilku dni postaram sie krótko i na temat:
Do tej pory mialam pelne zaufanie do mojego narzeczonego. Nigdy mnie nie zawiódl, zawsze zakochany, dba o mnie, widac to na codzien. nie jest typem "podrywacza" uganiajacego sie za pannami, to powazny, spokojny i kochany facet. Znam go 7 lat, razem jestesmy 3 lata.
Zajrzalam do jego archiwum gg. Nigdy tego nie robilam, choc mialam wiele okazji. Nie chodzilo o kontrole, zajrzalam raczej z ciekawosci, sama nie wiem co mnie podkusilo. Napewno nie sadzilam ze znajde cos zlego. A jednak 
Pisal z siostra kumpla, nie znam jej osobiscie tylko ze slyszenia.
ona: "Piotrek, musze konczyc, ide sie wykapac"
on: " Moge isc z toba? " dalej napisal ze zartuje
potem:
on: "przyjedz do torunia, odwiedzic brata, mam czesto wolny pokoj na weekendy " potem znowu dopisal ze zartuje.
Strasznie mnie to zabolalo. Nie zaluje ze zajrzalam, nie mialam zadnych podejrzen wczesniej. Nakrzyczalam na niego, teraz mnie ciagle przeprasza i mowi ze to byly zarty pewnie napiszecie, ze to bzdura, ale dla nas to powazny problem, chyba najwiekszy jaki do tej pory nas spotkal w zwiazku... chcialabym mu znowu zaufac ale strasznie sie boje i nie wiem co bedzie Prosze o jakiekolwiek sensowne rady dziewczyny
|
|
|